Woood - професионална споделена работилница

04.01.2021 / 11:40 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Това е пространство за дизайнери, художници, занаятчии, инженери, изобретатели, свободни професии и предприемачи.

 

WOOOD е динамична екосистема, която органзира в себе си WOOOD Makerspace, WOOOD’s Услуги&Курсове и Ателие Макети. Мястото е за всеки с идея, проект, прототип, за всеки с желание да се развива, за всеки, който мисли „бизнес“ по творчески начин. Woood е за хора, които искат да инвестират в своите идеи и тяхната реализация.

 

Woood Makerspace е професиналнa "Споделена работилница". Разположена на два етажа в промишлена сграда, тя предлага работни места, професионално оборудвани работилници и курсове. Помещенията са проектирани така, че максимално да отговорят на нуждите на всеки мейкър и идея. Персонализираните пространства предлагат базисен набор от инструменти. За процесите, изискващи професионални и специализирани машини, има WooorkShop пространство, където след подробен инструктаж всеки може да работи.

 

Woood - професионална споделена работилница

 

Woood Makerspace предлага и курсове. Екипът се състои от професионалисти с дългогодишен опит, които могат да ви въведат и обучат в сферите на керамика, дърворезба, как да използвате CNC рутер, лазер и 3D принтер. А за студентите се предлагат и курсове по черане на CAD програми.

 

Woood - професионална споделена работилница

 

Woood предлага и място за почивка. Кътът за отдих е светло и уютно пространство, където всички мейкъри могат да разпуснат и да споделят идеи и опит. Хубаво кафе и чай, удобни диванчета и хамак се грижат за вашия комфорт, отнемайки ви за кратко от работната среда. 

 

Woood - професионална споделена работилница

 

Woood Makerspace на ул. "Хайдушко изворче" 9 в столицата работи с абонаменти. Подробности за цени, отстъпки и годишно членство може да намерите на сайта.


 

   още от Новини
   още от Интериорни проекти
   още от Любопитно
   още от Арт