Нови тенденции представи Semmelrock на своето Pret-a-Porter 2

31.10.2017 / 10:44 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

В приятната обстановка и подходящата атмосфера на мострената градина гостите видяха за първи път новите предложения, които ще бъдат включени в продуктовата гама през следващата година.

 

Нови тенденции представи Semmelrock на своето Pret-a-Porter 2

 

На 27 октомври "ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН" ЕООД представи новите продуктови решения пред водещи архитекти, проектанти и дистрибутори. Търговският директор на компанията инж. Васил Попов разкри част от предимствата на новите продукти, повече детайли за тяхното приложение и възможностите за реализация, които те предлагат.

 

Нови тенденции представи Semmelrock на своето Pret-a-Porter 2

 

Следващата година Semmelrock залага на разширяването на гамата продукти с „финозърнеста текстурна повърхност" - UMBRIANO. Уникалната картина на повърхността на плочите, наподобяваща естествен гранит, през 2018-та вече ще може да бъде открита и в специфичния формат на сегментен паваж - както с дебелина 10 см, осигуряваща изключителна устойчивост на натоварване, така и с дебелина 8 см, предназначена за зони с натоварване от леки автомобили. През новия сезон естествената визия ще има водещо място както по отношение на частни проекти, така и в оформлението на обществени пространства с различна функционалност. Ето защо цветовете светъл и тъмен гранит са заложени като основни за сегментния паваж UMBRIANO.

 

И тъй като титлата „доставчик на решения за ландшафтно оформление" далеч надхвърля производството и доставката на бетонови настилки, за първи път през 2018-та година „ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН" ЕООД ще предложи на своите клиенти и партньори едно изключително ново решение с краткото име UniTop, вдъхновено от неговата универсалност. Съчетанието на стандартна бетонна или мита повърхност с елегантния размер и правилна форма превръщат UniTop в най-правилния избор при запълването на разстояния между фасади и настилката, както и при оформяне на площта около дървета в градска среда и т.н. 

 

По отношение на новостите в цветовата гама за изделията с бетонна повърхност за следващата година, топлите меланжирани нюанси на кафявото, съчетани с комбинирания формат на настилката Klassik, ще допълнят палитрата на Semmelrock.

 

Нови тенденции представи Semmelrock на своето Pret-a-Porter 2

 

Инж. Попов обърна внимание и на богатата гама от допълнителни аксесоари и продукти, специално произведени за Semmelrock Stein+Design с цел фирмата да предложи най-подходящото решение за клиентите. Сред тях са уникалните по рода си плочи от естествен порцелан AirPave, чиято класическа форма в съчетание с дебелината от 2 cm и впечатляващия формат 90х45 cm може да придаде уникален характер на всяка тераса, площадка, басейн или градина.    

 

Нови тенденции представи Semmelrock на своето Pret-a-Porter 2

 

Друг продукт са клинкерните настилки Penter - с цветово разнообразие, високо качество и дълготрайност, което ги прави подходящ завършек за пространства с класически или рустикален дизайн.

 

Осветителните тела за вграждане с LED технология и соларно захранване на „ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН" ЕООД са създадени изцяло в крак с модата и позволяват многоцветно оформление, управлявано с дистанционно управление. Не по-малко атрактивни са соларните елементи за вграждане между елементите на настилката, с които може да се постави акцент във всяка алея, пътека или двор, без това да налага поставяне на кабели и изчисления от страна на електроспециалисти... Не на последно място е най-новото решение - LED осветителна лента, с възможност за директен монтаж във фугите между изделията, която може да придаде завършен естетически вид на вашия басейн, пътеката към барбекюто и т.н.

 

И тъй като основната цел на „ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН" ЕООД е да задоволява нуждите на клиентите си и да бъде близо до тях, пред гостите на Prêt-à-Porter 2018 беше представена и най-новата технологична придобивка, разработена специално за клиентите на Semmelrock - мобилното приложение Semmelrock Garden Visions App. Приложението дава възможност на клиентите да създадат най-подходящата визия за своето кътче за отдих в удобството на своя хол или градина, без да губят време или да зависят от някого.

 

Нови тенденции представи Semmelrock на своето Pret-a-Porter 2

 

Тази нова апликация е свободно достъпна и подходяща за всички мобилни устройва, работещи с Android или iOS. Може да бъде изтеглена от Google Play или App Store, без допълнителни такси. Единственото усилие, което се изисква от потребителя, е да инсталира приложението, да избере България в менюто за инсталация и да се забавлява.

 

Нови тенденции представи Semmelrock на своето Pret-a-Porter 2

 

В рамките на проведеното Prêt-à-Porter 2018 бяха представени и част от реализираните проекти в цялата страна.  

 

Нови тенденции представи Semmelrock на своето Pret-a-Porter 2

 

Нови тенденции представи Semmelrock на своето Pret-a-Porter 2


 

   още от Новини
   още от Градина