"РЬОФИКС" бетон с 50% повече якост

12.04.2021 / 15:31 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Creteo®Standard 990 B30 е бързо и лесно решение както за градината, така и за дома.

 

РЬОФИКС бетон с 50% повече якост

 

RÖFIX бетон от серията Creteo®Standard е точният продукт за феновете на актуалната в интериорния дизайн комбинация от бетон и стъкло. Никога не е късно да потърсите вдъхновение във възможността да внесете елемента „бетон" в дома си. Не е вярно, че това не е еко, просто е алтернативната му версия, ако залагаме на отделни елементи и детайли. Без да е натрапчиво, а в същото време впечатляващо, красиво и практично, семплите интериорни решения от натурален груб бетон освежават дома и му придават оригиналност и уют. Не случайно името на всички RÖFIX бетони идва от думата "crete" - прилагателно, използвано при описание на предмети, направени от бетон (крет, concrete) под някаква форма.

 

РЬОФИКС бетон с 50% повече якост

 

Има места в дома ни, където трябва да разчитаме на здрав и издръжлив на механично влияние материал, който да има високи показатели за якост на натиск, да е устойчив на влага, химични влияния и замърсители. Такива места са декоративни елементи за интериора, масивната основа на външната ограда, масивните външни и вътрешни стълби, пътеките между лехите, бордюрите и площадките в градината и пр.

 

РЬОФИКС бетон с 50% повече якост

 

Какво е важно да знаем за бетона, подходящ за подобни строителни проекти? На първо място това е неговата якост. Класът по якост на натиск е най-важното свойство на бетона. Колкото по-висока е якостта, толкова по-устойчив на разрушаване е материалът и е с по-висока способност да се възстановява след прилагане на определена сила. RÖFIX е единственият производител на сухи строителни смеси, който предлага на българския пазар сух бетон с толкова висок клас по якост на натиск - С25/30. Това означава, че Creteo®Standard 990 B30 е с 50% по-як от стандартния на пазара и издържа, без да се разруши на механично напрежение - ≥ 30 MPa.

 

РЬОФИКС бетон с 50% повече якост

 

Така нареченият от RÖFIX „бетон за домашния майстор" има още едно огромно предимство - може да използвате Creteo®Standard 990 B20 /якост на натиск от ≥ 20 MPa/ с големина на камъчетата в него от 4 мм, или бетонът B30, в който камъчетата са 8 мм. Така за всяка ваша идея и съответното й предназначение ще имате различна едрина на материала. Освен това готовата суха смес в торби по 25 кг е много по-удобна и много по-лесно може да си набавите точно такова количество, каквото ви трябва.

 

РЬОФИКС бетон с 50% повече якост

 

Сега RÖFIX Бетонът B30 е на цената на бетона B20. Така получавате 50% по-повече якост на същата цена. Наред с това до края на април якият бетон на RÖFIX носи и много яки награди - включете се в играта и разберете как да спечелите калъпи за бетон за градинската пътека, както и торби с бетон, за да осъществите проекта си. 

   още от Новини
   още от Любопитно