“OUTDOOR STYLING’’ в сиво от SEMMELROCK

08.07.2020 / 13:29 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Новите предложения в продуктовата гама на компанията доказват, че цветът не е скучен и безличен.

 

Когато нюансите на елегантното и неутрално сиво се комбинират по подходящ начин в настилката, тя може да се превърне в основен елемент от екстериорния дизайн. Сивият фон може да допълни цветовете на фасадата или оградата или да подчертае аксесоарите, може да създаде подходяща среда, в която да изпъкнат добре поддържаните зелени площи, както и да придаде баланс и усещане за цялостна концепция в оформянето на градината.

 

“OUTDOOR STYLING’’ в сиво от SEMMELROCK

 

Новото предложение в палитрата на сивото ще откриете в настилката Naturo. За постигане на баланс и плавен преход между светло сиво и антрацит, новият сив цвят  разширява възможностите за творчество и креативен подход в дизайна на ландшафтното пространство. Характерната структурна повърхност допълнително придава елегантно излъчване и позволява създаване на ефектни комбинации в хоризонталата, а 3-те цвята на Naturo създават визуална динамика, която лесно допълва високата архитектура и създава неповторима атмосфера.

 

“OUTDOOR STYLING’’ в сиво от SEMMELROCK

 

Алтернатива на монохромните сиви нюанси e новият цвят на настилката Klassik „графитено-бял меланж". Той е инспириран от успеха на плочите ASTI COLORI с формат 60x30 в същия цвят и е в унисон с модерните тенденции в ландшафтния дизайн. Цветът е подходящ за проекти, в които настилката се използва като акцент, или има за цел да подчертае отделни зони в оформлението на малки пространства. Специфичната заоблена форма на елементите и комбинираният формат придават допълнителен чар и естествено излъчване, което подходжда на проекти с класически или винтидж стил.  Двата продукта Klassik и ASTI COLORI в цвят "графитено-бял" се допълват взаимно, за да предложат подходящо решение за зоните с различна функционалност и натоварване, като същевременно осигуряват и възможност за цялостно излъчване на ландшафтния проект.

 

“OUTDOOR STYLING’’ в сиво от SEMMELROCK

 

Цялостните решения обаче изискват не само разнообразие от нови формати, структури и цветове, но и възможност за създаване на подходящи комбинации за естетическо единство на проектите. Ето защо Semmelrock разработва и предлага богата гама от плочи, бордюри, палисади, кашпи, стъпала, системи за стени и огради, които са подходящи за постигане на хармонични съчетания с новите цветове на настилките Naturo и Klassik.

 

“OUTDOOR STYLING’’ в сиво от SEMMELROCK

 

Повече за продуктите и идеи за тяхната реализация на www.semmelrock.bg.


 

   още от Новини
   още от Градина