Остават пет дни за участие в конкурса за карнавална витрина в Габрово

17.05.2021 / 11:25 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

"Карнавал Габрово" дава награди на бизнеса, който най-добре провокира минувачите да се смеят и снимат и да представят най-добре духа на карнавала.

 

Остават пет дни за участие в конкурса за карнавална витрина в Габрово

 

"Карнавал Габрово" ще се проведе на 22 май и ще бъде малко по-различен от обикновено - през целия ден и статичен - ще се движат хората, а карнавалът ще ги гледа. Организаторите ще дадат награди на габровския бизнес, който най-добре провокира минувачите с нарисувани витрини, маскирани манекени, цяла карнавална картина на витрината, с добра концепция, материали и идеи, с карнавални късмети, менюта, ястия, маскиран персонал, с висулки, бои, надписи, животни, макети, ракети, балони, екрани, лепенки и друго.

 

Собствениците на обекти (не само в центъра на града) трябва да изпратят снимки или видео с кратко описание на идеята на carnival@gabrovo.bg до 22 май, като не забравят напишат координати за обратна връзка и представител, който да комуникира с организаторите и да приеме наградата, ако спечели.  

 

От карнавала ще публикуват витрините и идеите в албум във фейсбук страницата на карнавала, където ще бъдат отбелязани името и мястото на обекта, сайт или фейсбук страница, ако имат такива и желаят. Един обект може да участва с до 5 снимки. Крайният срок за изпращане на снимки и видео е 22 май.

 

Тричленно жури, избрано сред организаторите на карнавала, в състав художник, сценарист и фен на пазаруването, ще оценят снимките и видеата, а ако е нужно, ще посетят и на място обекта. Ще бъдат излъчени трима победители, които ще получат награди - 300, 500 и 1000 лв. Наградата на публиката ще бъде предметна и ще се определи според вида на обекта, който я спечели и броя на служителите в него. Един обект може да спечели и наградата на публиката, и награда на журито.

 

Публиката ще може да избере своя фаворит от качените в албума снимки чрез гласуване. Участниците са свободни да канят своите клиенти и партньори да ги подкрепят с гласуване, но ще бъдат дисквалифицирани участници с нереален вот, получен от групи за организирано гласуване, фейк профили и други. Срокът за гласуване във фейсбук е 30 май, като гласуването започва с първата качена в албума снимка. Тоест колкото по-рано изпратите своите снимки, толкова по-дълго време ще са видими те в албума.

 

Срокът за оценка и получаване на наградите е 15 юни.


 

   още от Новини
   още от Любопитно