Лимитирани серии на промоционални цени от SEMMELROCK

26.11.2020 / 11:22 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Сега е моментът да се възползвате от уникалните предложения, за да превърнете любимото си кътче от дома в неповторимо място за релакс и почивка.

 

Лимитирани серии на промоционални цени от SEMMELROCK

 

За неподражаем дизайн

 

Комбинирайте различни цветове и/или формати на лимитираните серии: UMBRIANO, PASTELLA, RETTANGO, CITY TOP или ARTE Сегментна плоча и екипът от професионалисти ще ви съдейства с услугата CAD планиране. Безплатната услуга ще ви осигури създаване на подходящ растер за вашия терен от избраните от вас промоционални продукти.

 

За луксозно излъчване

 

Търсите решение, с което да подчертаете модерната обстановка в градината? Алуминиевите бордюри с възможност за вграждане на LED осветление ще отговорят на високите ви изисквания за стил и иновативен дизайн.

 

За повече романтика

 

Всеки проект в своя начален етап трябва да реши проблема с осветлението. Ако сте почитатели на вградените осветителни тела в настилката, системите за икономично LED освeтление Outdoor Extreme Link или Outdoor Pro на промоционални цени са на ваше разположение.

 

Промоцията

 

Повече за промоцията вижте на уебсайта на компанията. Важи до изчерпване на количествата на склад. Покупка е възможна само в дистрибуторската мрежа на Semmelrock.


 

   още от Новини
   още от Градина