Кухни по поръчка – решения лично за вас

25.11.2020 / 14:32 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Дизайнерите създават проекта ви така, както си го представяте, за да следва кухнята вашите персонални вкусове и потребности.

 

Кухни по поръчка – решения лично за вас

 

Собствен дом е мечта за всекиго, а за да вдъхнете живот на новата си придобивка, е съвсем естествено да вложите време и усилия в създаването на изящно и функционално обзавеждане, което да приляга на личния ви вкус и да ви служи години напред.

 

Кухнята безспорно е помещението, без което е немислимо да водим приятен и здравословен начин на живот. Тази част от жилището е неговото сърце - уютът и комфортът вървят ръка за ръка с вкусните ястия. А за да сте сигурни, че сте избрали най-добрия вариант за това помещение, се насочете към кухни по поръчка. Защо?

 

Спирайки се на кухни по поръчка, може да участвате пряко в обмислянето и създаването на стиловата насоченост на проекта, съобразявайки я с останалата част от интериора в жилището. Може да комбинирате материали и цветове, както и да създадете кухнята в зависимост от това какви уреди и пособия имате нужда и да интегрирате необходимите компоненти.

 

Кухни по поръчка – решения лично за вас

 

За разлика от готовите кухни в мебелните магазини, които обикновено са със стандартизиран дизайн, то при кухни по поръчка бихте могли да дадете воля на въображението си. Дизайнерските екипи ще създават проекта ви така, както си го представяте, за да може кухнята да следва вашите персонални вкусове и потребности.

 

Кухни по поръчка – решения лично за вас

 

Дизайнерите ще се допитват до вашите предпочитания и виждания - ето защо е препоръчително предварително да имате ясна визия за желания краен резултат. Може да предпочете разпространените МДФ и ПДЧ корпуси или да заложите на естествения дървен материал. Може да се спрете на различни решения в кухнята - остров, бар, витрини, дръжки с интересен дизайн, а вградените уреди вече дълги години продължават да бъдат сред топ тенденциите, касаещи кухненското обзавеждане.

 

Кухни по поръчка – решения лично за вас

 

Ако вече сте на крачка от създаване на кухня по поръчка, която да ви вдъхновява ежедневно, то Kuhnia.bg е специализирано студио за дизайн и изготвяне на поръчкови кухни. Ако въпросът за кухни по индивидуален проект представлява интерес за вас, Kuhnia.bg предоставя професионални дизайнерски консултации, изготвяне на проекти, създаване и монтиране на кухните. Затова следете страницата на студиото във фейсбук, за да сте наясно с последните интериорни тенденции и всичко вълнуващо, случващо се в света на кухненското обзавеждане.


 

   още от Новини
   още от Кухня