GROHE представя нова серия душове Tempesta 250

21.01.2021 / 11:30 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Те са лесни за монтаж и оборудвани с най-новите технологии.

 

Вашата нова мечтана баня e на практика завършена, но все още трябва да изберете душ? Прекратете търсенето - душ системите GROHE Tempesta са перфектният избор за всяка модерна баня и правят вашето душ изживяване най-доброто досега. Серията е създадена с оглед на всеки бюджет, а тъй като системата е цялостно решение, спестявате време и пари, защото не е необходимо да купувате допълнителни части или да ги инсталирате.

 

GROHE представя нова серия душове Tempesta 250

 

Освен красивия дизайн, душ системите Tempesta предлагат и много характеристики, които да създадат най-доброто изживяване. 390-милиметровото душ рамо може да се завърти от едната до другата страна, за да намерите най-удобната за вас позиция. Държачът за ръчен душ лесно се мести нагоре и надолу по тръбното окачване, за да е удобно за всеки член на семейството в зависимост от височината му.

 

GROHE представя нова серия душове Tempesta 250

 

Понеже качеството е от първостепенно значение, GROHE непрекъснато се стреми да предлага на своите клиенти възможно най-добрите продукти с най-новите технологии и точно тук се изявява душ системата Tempesta 250. Налична с кръгла или квадратна душ пита, с модерния си елегантен стил тя е идеална за всяка баня. Душ питата е с диаметър 250 мм за още по-равномерно покритие на струята. Големият й размер създава мека деликатна водна струя, която успокоява кожата. Пресъздавайки усещането за ободряващ летен дъжд, струята Rain отмива стреса и оставя чувство за свежест.

 

GROHE представя нова серия душове Tempesta 250

 

Ако изберете душ система Tempesta Cosmopolitan 250, получавате душ пита Tempesta 250, ръчен душ Tempesta Cosmopolitan 100, термостат, тръбно окачване с душ рамо 390 мм, въртящо се на 180°, и плъзгащ елемент за регулиране на височината на ръчния душ, плюс 1750 мм Twistfree шлаух. Може да се възползвате и от иновативната функция AquaDimmer, която ви позволява лесно да превключвате между душ пита и ръчен душ. Ергономичните ръкохватки са лесни за управление дори с мокри ръце. Ако всеки път се чудите къде да оставите сапуна и шампоана, може да купите поставката GROHE EasyReach, за да държите всички продукти под ръка.

 

GROHE представя нова серия душове Tempesta 250

 

Душ системите Tempesta 250 са налични с термостатни или стандартни едноръкохваткови смесители. Оборудвани с технология GROHE EcoJoy, душ системите са създадени да пестят вода и енергия, като по този начин опазват ценни ресурси. Дебитният ограничител свежда разхода на вода до 9.5 литра на минута, намалявайки разхода с до 40%, без да прави компромис с качеството. Получавате и много удобни характеристики, които да направят цялостното душ изживяване още по-приятно:

 

  • GROHE DreamSpray технология за по-голяма прецизност и равномерно разпределение на водата към всички дюзи.

 

  • GROHE StarLigh дълготрайно хромирано покритие, изключително издръжливо на замърсяване и надраскване.

 

  • GROHE SpeedClean анти-варовикова система предотвратява натрупването на котлен камък и улеснява почистването на душ главата.

 

  • Вътрешни водни пътища защитават от изгаряне и удължават живота на хромираната повърхност.

 

  • GROHE TurboStat осигурява вода с желаната температура за части от секундата и я поддържа постоянна през цялото време.

 

  • GROHE SafeStop гарантира, че няма как случайно да увеличите температурата над 38°C, за да предотврати изгаряне.

 

  • GROHE SafeStop Plus позволява да настроите допълнителен ограничител до 43°C.

 

  • GROHE Twistfree предотвратява усукване на шлауха.

 

Tempesta 250 е наградена с известното отличие iF Design Award 2020, както и с международната награда ICONIC AWARD 2020: Иновативна архитектура. Независимо коя душ система Tempesta изберете, тя ще предлага удоволствие от душа на ненадмината цена. Оборудвани с толкова много иновативни функции, петгодишната гаранция и обещание за качество на GROHE, няма как да сбъркате.

  

   още от Новини
   още от Баня