GROHE Eurosmart – обновена серия кухненски смесители за всеки дом

24.06.2021 / 10:17 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Тя е готова да поеме отговорността да бъде главен герой в кухнята и да внесе гъвкавост и удобство в зоната около мивката.

 

GROHE Eurosmart – обновена серия кухненски смесители за всеки дом

 

Тенденциите в обзавеждането на дома непрекъснато се променят. Все по-често кухненската зона се обособява като част от хола и получава ключова роля в цялостния интериор. Като резултат кухнята вече не е просто място за приготвяне на храна, а се превръща в сърцето на дома, където основен акцент се поставя върху смесителя.

 

Индивидуалните решения и съгласувани цялостни концепции набират все повече популярност. Обновената серия кухненски смесители GROHE Eurosmart на GROHE е готова да поеме отговорността да бъде главен герой в кухнята и да внесе гъвкавост и удобство в зоната около мивката. Серията предлага различни модели, подходящи за всяка кухня, на достъпни цени.

 

GROHE Eurosmart – обновена серия кухненски смесители за всеки дом

 

Кухненските смесители Eurosmart осигуряват свобода на избора и гарантират, че всеки ще открие точно това, което търси. Серията предлага модели с чучури в три размера, C- или U-образна форма и два вида покритие, които да отговорят на личния стил на различните потребителите. Освен с красив външен вид, смесителите Eurosmart впечатляват и с практични и удобни характеристики. Издърпващ се накрайник и подвижен чучур например се грижат за оптимална гъвкавост в кухнята, а GROHE Fast Fixation Plus се грижи за бързото и лесно монтиране на смесителите, съкращавайки времето за инсталация с до 70%.

 

GROHE Eurosmart – обновена серия кухненски смесители за всеки дом

 

Технологията GROHE SilkMove ES помага на потребителите да пестят енергия, тъй като при централна позиция на ръкохватката тече студена вода, а технологията GROHE EcoJoy намалява водния дебит, без да прави компромис с качеството - благодарение на аератор, който обогатява струята с въздух.

 

GROHE Eurosmart – обновена серия кухненски смесители за всеки дом

 

Освен това всички модели на серията са оборудвани с технологията GROHE Zero - отделни вътрешни водни пътища осигуряват чиста вода, тъй като не позволяват досег до частите от олово и никел на смесителя. А допълнително предимство е и липсата на контакт между тези водни пътища и повърхността на смесителя. По този начин се образува бариера, която предотвратява нагряването на тялото на смесителя и риска от изгаряне при допир. Това прави серията Eurosmart изключително безопасна и подходяща за домакинства с малки деца.

 

GROHE Eurosmart осигурява широк избор и гарантира, че ще откриете точно това, което търсите. Серията покрива всички потребителски изисквания - от красив дизайн през удобни функции до достъпна цена.


 

   още от Новини
   още от Кухня