Екологична настилка с нов комбиниран формат

17.06.2020 / 13:37 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

CITY TOP COMBI обединява 3 размера: 30x20 cm, 20x20 cm и 20x10 cm в един продукт, който има за цел да оптимизира процеса по реализацията на проекти с различни мащаби и функционалност.

 

През този сезон Semmelrock поставя акцент върху възможностите и потенциала на комбинираните формати. CITY TOP COMBI е решение, предназначено за частни и обществени проекти, в които минимализмът и ефектът от естествената красота на бетоновата повърхност са водещи в ландшафтния дизайн на пространството. CITY TOP COMBI с дебелина 6 cm е настилка, която се вписва както в оформлението на алеи и пътеки, така и в зони, подложени на натоварване от леки автомобили. Не можем да пренебрегнем и приноса на CITY TOP COMBI като водопропусклива бетонова настилка - за подобряване на микроклимата в заобикалящата ни среда.

 

Екологична настилка с нов комбиниран формат

 

Произведена  от естествени материали и положена по метода на "сухия монтаж", CITY TOP COMBI подпомага естествената циркулация на водата в почвата и атмосферата, спомага за опазването на естествената среда на микроорганизмите, запазва почвата от ерозия и допринася за "намаляване" на температурата на въздуха. CITY TOP COMBI е устойчиво решение с оптимизиран дизайн, което не съдържа токсични вещества и подлежи на 100% рециклиране.

 

Екологична настилка с нов комбиниран формат

 

Повече за CITY TOP COMBI вижте тук.


 

   още от Новини
   още от Градина