„Баумит Клуб“ си търси....майсторите!

27.07.2021 / 10:33 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Само няколко лесни стъпки ви делят от предимствата да членувате в програмата на фирмата.

 

„Баумит Клуб“ си търси....майсторите!

 

Ако работите ежедневно с продуктите на Baumit, може да влезете в „Баумит клуб".  Регистрацията става много лесно - трябва само да въведете своето име, телефон за връзка, валиден имейл адрес и парола.

 

Очакват ви много приятни изненади, като единственото условие е да събирате фактури на свое име от направените покупки на „Баумит" продукти и да ги качвате като снимка в своя профил. Признават се фактури, издадени с дати два месеца назад. Всеки закупен продукт, участващ в програмата за лоялност, ще ви носи бонус-точки и много предимства.

 

„Баумит Клуб“ си търси....майсторите!

 

При достигане на 10 000 точки и повече влизате в групата на „Баумит БАШ МАЙСТОРИТЕ". Така ще може да си поръчате от клубната листа на фирмата професионални инструменти, които да улеснят вашата работа. 

 

При достигане на 20 000 точки и повече ставате член на групата „Баумит ПРОФИ" и вече може да превърнете бонус-точките в пари и да ги вземете по карта „Баумит Клуб" в края на годината. 

 

И това не е всичко. Само за членовете на клуба през годината ще има най-различни промоции, които ще ви носят допълнителни бонус-точки. 

 

Към „Баумит Клуб" - тук.


 

   още от Новини