“Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД се включи в Landscape Architecture Weeк

04.05.2018 / 10:29 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Компанията представи оригинални решения за справяне с „предизвикателствата” при проектирането на градска среда.

 

“Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД се включи в Landscape Architecture WeeкДискусията в Аулата на Лесотехническия университет беше посветена на актуалните проблеми на съвременната градска среда и устойчивите решения, които предлага Semmelrock Stein+Dеsign.

 

Ланд. арх. Йоанна Алексиева представи пред аудиторията концепцията на "Земелрок Щайн унд Дизайн" ЕООД за производство на високачествени изделия с отличителен профил, в резултат на съчетаването на иновативни технологии, дългогодишен опит на българския пазар и грижата за околната среда.

 

Като компания с 10 годишен опит в производството на системи за ландшафтно оформление и ориентирана към производство на системи за ландшафтно оформление на устойчива  градска среда с модерен дизайн, Semmelrock се стреми да даде решения на казусите, поставяни от променящата се екологична ситуация в разрастващите се градове.

 

“Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД се включи в Landscape Architecture Weeк

 

Динамично развиващите се продуктови системи на Semmelrock са изработени от висококачествени естествени суровини, притежават дълъг живот и подлежат на 100% рециклиране. Компанията системно обновява продуктовата си гама, като излиза извън рамките на производител на бетонови изделия и включва в своето портфолио плочи и настилки от други естествени материали, като гранитогрес и клинкер.

 

В своята презентация арх. Алексиева представи ползите за градската среда от оформление с водопропускливи настилки, практическата полезност от изделията с технологията за свързване и фиксиране Einstein®, икономичните и екологични изгоди от употребата на соларните осветителни системи, и не на последно място - допълнителните аксесоари и системи за ниска градинска архитектура и озеленяване, специално разработени за допълване на концепцията за грижа за околната среда и висок естетически краен резултат.

 

“Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД се включи в Landscape Architecture Weeк

 

Без да пренебрегва взаимовръзката между комфорта на живот в градовете и отговорното проектиране с грижа за природата, ланд. арх. Алексиева представи по-подробно различни функционални решения за ландшафтно оформление с марка Semmelrock. Разнообразието от формати, структури и цветове в продуктовите системи е съобразено със световните тенденции в дизайна на ландшафтни пространства, така че професионалистите да разполагат с подходящо решение при реализация - както на инфраструктурни, така и на частни проекти, независимо от стила на оформление.

 

“Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД се включи в Landscape Architecture Weeк

 

Презентацията провокира открита дискусия, която премина в кратка демонстрация на част от продуктовите решения, които компанията предлага. Гостите се запознаха отблизо с различните типове повърхности на изделията, интегрираната система Еinstein® за заключване на отделните елементи на настилката, различните аксесоари и LED осветителните тела. Всички участници в събитето получиха персонално копие от новия каталог на Semmelrock „Идеи за градина" 2018.

 

“Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД се включи в Landscape Architecture Weeк


 

   още от Новини
   още от Градина