Защото банята не може без душ

22.06.2018 / 10:37 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Roca добавя към специалните летни предложения избор на решения на изгодни цени.

 

Душът ни дава свежо начало или успокояващ завършек на деня. Това е важно за нашето благосъстояние, но е важно и да имаме добър избор. Ето няколко специални предложения от Roca за добра енергия в банята и разумен бюджет:

 

Душ колона от колекция Victoria на Roca, сега на цена 435 лв. с ДДС е добър базов избор. Окомплектовката включва едноръкохватков смесител  с функция Softurn® за прецизен избор на силата и температурата на водния поток; душ глава Ø200 мм; душ слушалка Ø100 мм с една функция; шлаух с подвижен държач с регулируема височина.

 

Защото банята не може без душ

 

За удобството на цялото семейство - за децата, които растат с всеки изминал ден, както и за родителите, подходящото решение е душ, който се адаптира към височината на всеки. Специалното предложение от Roca е новата душ колона Even-M. Всеки може да я нагласи точно според ръста си, защото височината й се регулира от 875 до 1275 мм. Има голяма душ глава Ø254 мм и душ слушалка с шлаух 2 м, подвижен държач с регулируема височина. Изключително удобство е и полицата на смесителя. Тя осигурява място за необходимите неща. Специалната промоционална цена на новата душ колона Even-M на Roca е 515 лв. с ДДС.

 

Защото банята не може без душ

 

Защото банята не може без душ

 

За тези, които предпочитат да съчетаят вана и душ или пък разполагат с минимално пространство и държат на комфорта, Roca предлага решението термостатичен смесител вана-душ от колекция Victoria с душ комплект Stella на пакетна цена от 396 лв. с ДДС. Термостатичните смесители решават проблема с промените в температурата при смяна на налягането в инсталацията, например когато се използва друг смесител в дома.

 

Защото банята не може без душ

 

Термостатичните смесители Roca гарантират бърз старт за по-малко от 3 сек. с технологията Quick reaction.

 

Защото банята не може без душ

 

Използването на две други технологии гарантират безопасността при употреба. SafeTouch® предпазва хромираното покритие от нагряване и съответно изгаряне при допир. Sequrity 38o® e система за сигурност, която предпазва от неволно превишаване на комфортната температура 38о на водата.

 

Защото банята не може без душ

 

С иновативните технологии термостатичните смесители Roca предлагат пълен контрол над водата, изключителен комфорт и в същото време реална икономия на вода и енергия.

 

Защото банята не може без душ

 

Повече изодни предложения от Roca

 

Всички специални предложения от Roca и пълната информация за продуктите са публикувани на сайта на компанията в интернет www.roca.bg.


 

   още от Новини
   още от Баня