Заповядайте на второто издание на МЕЛБА НА ЖИВО

29.05.2018 / 13:12 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

В него трима забележителни герои на дизайна представят в детайл избран техен проект и разказват защо е важен и вълнуващ не само за професионалното им развитие, но и за обществото.

 

Участници във второто издание на МЕЛБА НА ЖИВО на 31 май от 18.30 в Generator са: Нели Митева /"Иван Асен 22"/ - КОНЦЕПТУАЛЕН ДИЗАЙН – (не)възможна мисия?, Костадин Кокаланов - ДИЗАЙН НА КОРИЦИ, Four Plus - НОВОТО ДЕТСКО ОТДЕЛЕНИЕ "Пирогов". Входът е свободен.

 

Заповядайте на второто издание на МЕЛБА НА ЖИВО

 

МЕЛБА НА ЖИВО е продължение на лансирания в края на 2017г. от Студио Комплект в партньорство с NEXT-DC динамичен архив за български дизайн МЕЛБА. Представят се актуални и забележителни със своя подход проекти от местни герои на дизайна. Споделя се опит относно реализацията им, като основен фокус са идеите, детайлите и процесите, които стоят зад всеки един от тях. Изчерпателни, откровени и различни, тези визуални разговори са източник на вдъхновение за всеки. Подобно на онлайн архива МЕЛБА, събитието залага на качественото и преднамерено смесване на сферите на дизайна и съвкупността от силни идеи с потенциал да променят и развиват средата към по-добро. Друга важна характеристика на представяните проекти е тяхната актуалност и скорошна реализация.


 

   още от Новини
   още от Арт