Заповядайте в Пловдив!

20.02.2018 / 13:07 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Ще видите интересни предложения - авторски осветителни тела, мебели, декорации и идеи за интериора.

 

Утре започва изложението, което събира на едно място водещи фирми в областта на интериорния дизайн и дава възможност на посетителите за запознаване с актуалните тенденции в бранша, проучване на оферти и създаване на делови контакти. Последно поколение изделия за обзавеждане и дизайнерски проекти ще бъдат презентирани в две специални зони. Посетителите ще могат да видят как да използват модерните предложения на известни български и чуждестранни марки, да се запознаят с креативни идеи на интериорни дизайнери.

 

Заповядайте в Пловдив!

 

По време на изложението ще бъдат демонстрирани италиански бои и мазилки, служещи едновременно за термоизолация и декорация, както и техники за тяхното нанасяне. Иновативна боя трансформира повърхностите, като превръща стени, колони и бюра в офиса в място за писане, рисуване и споделяне на идеи. Стъкло с нанопокритие, керамичен принт и абсолютно прозрачен уплътнител са резултати от навлизането на високите технологии в традиционни производства.

 

В демо зоната ще бъдат презентирани новите тенденции в банята, където водещи са максималният комфорт и пестенето на вода. В мебелния обков се отличава електрическа система за шкафове, която може да бъде тествана на място. Циментово покритие, което се нанася върху всякакви материали, индустриални подови покрития и паважна фуга са сред иновативните предложения.

 

На изложението ще бъдат представени 3D подове, стени и тавани, които стават все по-предпочитани заради оригиналната визия. Модерните натурални акценти навлизат във вътрешните пространства с интериорния мъх, с естествения и техническия камък, от който се правят облицовки и дори мебели.

 

Изложението доразвива концепцията на международната изложба за оборудване на хотели, ресторанти и търговски обекти „Хорека Пловдив“, затова присъства и специфично обзавеждане за магазини и бутици. В експозициите на над 30 фирми са включени мебели и мебелен обков, матраци, легла и аксесоари за спалня, системи за баня и кухня, уреди за СПА, уелнес и фитнес центрове, подови настилки, паркети и декоративни пана, иновативни уреди за почистване, осветителни тела, дизайнерски тапети и други. Атрактивно място е финландската зона, където е изградена автентична дървена къща барбекю и джакузи на дърва.

 

Изложението е съвместен проект на Международен панаир Пловдив и Националната платформа за интериорен дизайн „Дибла“. Проявата е част от мегафорума за агробизнес, вино, храни и хорека сектора.


 

   още от Новини
   още от Изложения