Започват най-големите изложения за мебелната индустрия в България

19.04.2016 / 10:24 - citybuildhome.bg
  свежо  

От 19 до 23 април на "Техномебел" и "Светът на мебелите" в Интер Експо Център-София над 160 компании ще представят повече от 350 световни бранда от България и 29 други страни.

 

Започват най-големите изложения за мебелната индустрия в България

 

СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ е специализирано изложение за всички видове мебели и мебелни аксесоари, форум за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането. Изложбата има за цел да събере на едно място различни стилове, класическо и модерно обзавеждане, бутикови и дизайнерски мебели, да създаде палитра от възможности, благодарение на която потребителят да получи отговори и да направи избор сред водещите български производители и представителите на чуждестранни марки.

 

ТЕХНОМЕБЕЛ е специализираното изложение, на което се срещат всички професионалисти в областта на мебелното производство. Изложението е едно от водещите бизнес събития за региона, което предлага пет дни b2b срещи със специалисти от страната и чужбина, часове професионални форуми, демонстрации, време за дискусии и качествени посетители, които знаят какво търсят.

 

Припомнете си основните събития по време на изложенията тук.

 

Редактор: Ема Димитрова


 

   още от Новини
   още от Изложения