Един вкъщи

17.03.2017 / 15:28 - citybuildhome.bg
  свежо  

Интересни акценти в този "мъжки" интериор са осветителните тела и малки масички, дървените рамки около прозорците и спалнята на платформа. Проектът е на FATEEVA DESIGN

 

В процеса на демонтажа в стария апартамент е оставено всичко, което се е поддавало на реконструкция, за да бъде акцент в интериора. Запазени са тухлените стени, а в спалнята например тръбите са превърнати в закачалка. Важен момент в реконструкцията е функционалността на апартамента, като пространството на основното помещение съвместява дневна и кухненска зона. Стъклената преграда, отделяща ваната, визуално облегчава неголямото пространство. Огромните огледала в коридора добавят обем, а внимание е отделено на местата за съхранение.

 

Строгост в апартамента придават елементите от метал: лампите над масата за хранене, както и масичките в дневната. Столовете са изработени по поръчка и са отражение на настроението на целия интериор, който съчетава хладния метал с топлото дърво, суровостта на мъжката "бърлога" и уюта на комфортното жилище, съвременни материали и ретро акценти.

 

Един вкъщи

 

Един вкъщи


 

   още от Новини
   още от Интериорни проекти