Удобни и хигиенични продукти от GROHE

28.04.2020 / 17:04 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Те осигуряват безконтактно действие, дезинфекция, пестене на вода, различни дизайни и удобни настройки.

 

Инфрачервени смесители GROHE и техните предимства

 

Хигиена

Пускане без докосване намалява вероятността от заразяване със и разпространението на бактерии.

 

Пестене на вода

Сензорът засича движение и се активира само когато е необходимо.

 

Технология

Надеждна и доказана безконтактна технология.

 

Удобството на безконтактните смесители се предлага в няколко дизайна, за да се впише в бани с различен стил.

 

Безопасността и хигиената са допълнително подсигурени от удобните настройки, като автоматично изплакване, което предотвратява развитието на бактерии в периоди, когато смесителите не се използват.

 

Удобни и хигиенични продукти от GROHE

 

GROHE Sensia Arena: Цялостна хигиена

 

Хигиена

Със Sensia Arena няма нужда да докосвате капака или бутона за пускане на вода. Капакът се вдига и сваля автоматично благодарение на сензор за движение. С комплекта за автоматично изплакване водата също се пуска без ваша намеса.

 

Удобни и хигиенични продукти от GROHE

 

Антибактериално покритие

Самопочистващите се душ рамена и дюзи са направени от антибактериален материал, който е устойчив на бактерии до 99.9% и има SIAA сертификат. Лесното премахване и смяна на рамената и дюзите прави поддържането на хигиена още по-удобно.

 

Специални технологии

Благодарение на AquaCeramic, HyperClean, дизайна без ръб и мощното изплакване Triple Vortex, натрупването и разпространението на мърсотия и бактерии е изключително трудно.

 

PlasmaCluster

Тази иновативна технология дезинфецира въздуха и елиминира бактериите във вътрешността на чинията и по керамичната повърхност, като отделя положителни и отрицателни йони. Те се свързват с бактериите, оксидират ги и ги правят неактивни и безопасни.

 

Удобни и хигиенични продукти от GROHE

 

GROHE SMARTCONTROL KITCHEN: Прецизен контрол с едно докосване

 

Новите кухненски смесители GROHE SmartControl предлагат иновативна технология за управление само с едно докосване. Вече няма нужда да се борите с ръкохватката, за да постигнете перфектния дебит. Лесно натискане на бутона на върха на чучура е достатъчно, за да пуснете водата. Завъртането на същия бутон регулира дебита, а пръстенът в основата на тялото на смесителя служи за контрол над температурата.

 

Удобен и интуитивен за използване от цялото семейство, SmartControl е перфектното решение, ако ръцете ви често са заети с чинии например, или просто не искате да докосвате ръкохватката на смесителя с мръсни ръце.

 

Удобни и хигиенични продукти от GROHE

 

Повече информация - тук.


 

   още от Новини
   още от Баня
   още от Кухня