Създайте своя декоративна възглавничка в работилница „Отпечатък“

24.04.2017 / 13:25 - citybuildhome.bg
  свежо  

За това ще ви помогнат от "Ателие Трион" по време на изложението "Светът на мебелите".

 

Калъфките за възглавничките ще бъдат изработени от естествено влакно, а отпечатъкът, който ще бъде поставен върху текстилите, е директно взет от живата флора.

 

Участието в работилницата е безплатно, като на място ще бъдат осигурени повечето материали за създаването на възглавничките. Това, което сами трябва да донесете, е една вече непотребна вълнена или памучна горна дреха, която ще се използва като част от пълнежа за възглавницата.

 

Създайте своя декоративна възглавничка в работилница „Отпечатък“

 

За участие може да се запишете на info@atelietrion.com или на телефон 0883 640 924. Вратите на работилница „Отпечатък“ ще бъдат отворени на 25 април от 14.00 до 17.00 часа, а на 26 април – от 10.00 – 13.00 часа. Ще я откриете в зала 6, на щанд А 12.

 

Създайте своя декоративна възглавничка в работилница „Отпечатък“

 

Основната линия, към която е ориентирана работата на Ателие "ТРИОН", е преизползването на отпадъчни материали или така наречения "up-cycling" дизайн. Трансформирането на стари вещи и въвличането им отново в експлоатация е основен метод за редуциране на отпадъците. Ателието вече представи последните си продукти на Salone del Mobile 2017, в специалната част за млади дизайнери - Salone Satellite. От днес до 28 април може да ги видите и на "Светът на мебелите" в Интер Експо Център в София.


 

   още от Новини
   още от Спалня
   още от Изложения