Сънища в нежна лила

19.10.2010 / 13:40 - citybuildhome.bg
  свежо  

Този проект за спалня 15 кв.м е сбъднатата мечта на една млада дама на 21г., която скоро е заживяла самостоятелно в малкия си кокетен столичен апартамент.

 

Сънища в нежна лила
Яна Мечкарова и колегите й от Кала дизайн са си поставили за цел да създадат съвременно място за почивка, което освен за релаксация да се ползва и като извор за повече самоувереност, и отговорност в живота на обитателката.
Сънища в нежна лила
Материалът за мебелите е МДФ с боя гланц, таблата е тапицирана с естествена кожа, подът е облечен в мокет 27 мм. Спалнята е решена в изключително дръзки цветови комбинации. В изграждането на цялото пространство е заложена концепцията за контрастите.
Сънища в нежна лила
Тъмни и светли тонове, гланцови повърхности на мебелите и мекият пухкав текстил са съпоставени ефектно. Така отделните елементи на интериора създават една незабележима ритмичност в него.
Сънища в нежна лила
Осветителните тела на тавана, подредени с еднаква стъпка, насочват погледа към акцента в стаята - гардеробът. Всяка негова вратичка е с различен цвят и силно гланцирана повърхност. Съчетавайки се в композицията вратите образуват колоритна цветна декоративна стена, а гардеробът сякаш изчезва. Стената срещу самото легло е декорирана с тапет изработен по индивидуален проект, а паната над леглото повтарят чернобялото изображение.


 

   още от Новини
   още от Спалня