"Светът на мебелите" и "Техномебел" започват

24.04.2018 / 10:00 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Организатори са Интер Експо Център и Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост /БКДМП/.

 

ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ се провеждат заедно в Интер Експо Център в София от 24 до 27 април, предоставяйки на бизнеса и крайния потребител възможността да видят всичко за мебелната индустрия, събрано на едно място - от машините и оборудването за производство на мебели, през материалите и аксесоарите, до готовия продукт.

Светът на мебелите и Техномебел започват

СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ е специализирано изложение за всички видове мебели и интериорен текстил, форум за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането. Изложбата има за цел да събере на едно място различни стилове, класическо и модерно обзавеждане, бутикови и дизайнерски мебели, да създаде палитра от възможности, благодарение на която потребителят да получи отговори и да направи избор сред водещите български производители и представителите на чуждестранни марки.

 

В дните на СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ се организират водещи търговски и бизнес събития за региона, които събират редица специалисти и осигуряват платформа за развитие. Сред посетителите са хотелиери и ресторантьори, собственици на кафетерии и барове, архитекти, дизайнери, търговци, водещи български производители и представители на чуждестранни компании.

Светът на мебелите и Техномебел започват

ТЕХНОМЕБЕЛ е специализираното изложение, на което се срещат всички професионалисти в областта на мебелното производство. Изложението е едно от водещите бизнес събития за региона, което предлага пет дни b2b срещи със специалисти от страната и чужбина, часове професионални форуми, демонстрации, време за дискусии и качествени посетители, които знаят какво търсят.

 

Посетителите на ТЕХНОМЕБЕЛ основно са мебелните производители, но и представители на предприятията, които са ангажирани с дървообработване, дистрибутори и търговци на материали и аксесоари за мебелната промишленост.

 

Светът на мебелите и Техномебел започват

 

Съпътстваща програма

 

24 април

Централно Фоайе

14:00

Официално откриване на изложенията

 

25 април

Конгресен Център

Зала Мусала

 

13:30  

Кръгла маса на тема „Индустрия 4.0 - перспективи и предизвикателства пред дървообработващата и мебелната промишленост в България"

Организатор:  ЛТУ

 

Зала Панорама

16:00        

Международна конференция „Дизайнът среща интериора"

 

26 април

Конгресен Център

Зала Руен         

11:00-13:00       

Презентация на фирма А.Н.Н. 2

 

Зала Вихрен

16:00 - 18:00    

Презентация на Дизайн Груп Черга

 

27 април

Конгресен Център

Зала Руен

11:00-13:00       

Презентация на фирма А.Н.Н. 2

 

28 април

Централно Фоайе

 

12:00      

Награждаване на победителите в конкурс за детска рисунка „Моята любима мебел"

14:00      

Теглене на печелившите от анкетната игра за Българска мебел на годината


 

   още от Новини
   още от Изложения