Вода и светлина - нов тренд в интериора

05.02.2018 / 10:38 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Модерните тенденции за тяхното използване ще представи изложение от 21 до 25 февруари в Международен панаир Пловдив.

 

Спектърът от изделия обхваща всички детайли: от настилките и облицовките през обзавеждането до мазилките и таваните. Новата инициатива разширява изложбата за оборудване за хотели и заведения „Хорека Пловдив“ и се осъществява съвместно с Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“.

 

Вода и светлина - нов тренд в интериора

 

Атрактивните водни и светлинни ефекти внасят настроение в интериора и екстериора. Предлагат се нестандартни светлинни решения за външни и вътрешни пространства. Интересни сегмент в изложението са СПА и уелнес линията, както и оборудването за спорт. Финландски сауни внасят скандинавска екзотика.

 

„Идеи за водата“ е темата на експозицията на фирма, лидер в санитарната индустрия. Компанията ще покаже стилни елементи за баня и кухня, смесители и мивки, душове с иновативна функция, превръщаща къпането в СПА преживяване.

 

Мебелите са една от основните теми. Открояват се луксозни дизайнерски серии, линия за детско обзавеждане, а също - уникални и иновативни изделия от масивна дървесина. Богата е гамата от матраци, легла и аксесоари за спалня. Ще бъдат показани мебели и детайли за тях, фасадни стени и панели на полска компания. Изисканият дизайна се допълва от мебелени обков.

 

Вода и светлина - нов тренд в интериора

 

Изложението демонстрира и улеснения за почистването. Сред тях са уред за прозорци, намаляващ наполовина времето за миене, и прахосмукачка робот, която се справя дори с пространствата под мебелите.

 

Елегантната визия на пространствата се доизгражда от настилките, мазилките и боите. Една от фирмити акцентира на италиански декоративни бои и настилки, а друга - на декоративни и фасадни бои и мазилки, саниращи и хидроизолиращи продукти.

 

Изложението обхваща и браншовете дизайн и проектиране, декор и аксесоари, ресторантско, барово, хотелско и търговско оборудване, интериорен текстил, софтуерни системи и приложения.


 

   още от Новини
   още от Изложения