POP UP store “Златната Коледа”

11.12.2018 / 13:28 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Passage Design ще ви представи ексклузивна колекция... и селекция от красиви подаръци, аксесоари и мебели.

 

POP UP store “Златната Коледа”

 

"След лятното събитие, на което представихме специална колекция френски бижута, и след участието ни на BON MARCHE през ноември, с нетърпение подготвяме празничното ни събитие, което сме кръстили „ЗЛАТНАТА КОЛЕДА на Passage Design". Вдъхновихме се от златото, защото много ни харесва идеята покрай Коледа да внесем блясък в домовете си, както и във вещите, които ползваме в ежедневието. Така или иначе зимата носи студ и малко сивота, и може би точно в този сезон имаме най-голяма нужда от повече красота, разнообразие и блясък около нас.

 

Ще представим и ексклузивната колекция на Passage Design само в рамките на 4 дни. Не искаме нещата да се повтарят във времето, а да се променят, и всеки път да изненадваме и нас и вас с нещо различно. Тази колекция е вдъхновена от темата на идващите празници, подаръците, които подготвяме за близките си, различните сфери на дизайна, както и многоликите части на света", казват от студиото.

 

POP UP store “Златната Коледа”

 

13-16 декември /петък - неделя/

Всеки ден: 11:00 - 20:00 часа

София, ул. "Васил Априлов" 14 (до ъгъла с ул. "Оборище")

 

POP UP store “Златната Коледа”

 

PASSAGE е online store & design studio за интериорни решения. Предлага идеи за интериор - от проекти и тенденции до мебели и аксесоари, ексклузивни колекции за Passage от водещи дизайнери и производители, както и собствена линия за мебели и аксесоари за дома.


 

   още от Новини
   още от Арт
   още от Изложения