Стартира специално издание на конкурса Jumpthegap на Roca

04.06.2020 / 17:51 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Ще приемете ли предизвикателството да представите своя проект за дизайн на продукти за баня в ситуацията на "новото нормално"?

 

Стартира специално блиц издание на Международния конкурс за дизайн и архитектура jumpthegap 2020 на Roca и BcD Barcelona Design Center. Той е без възрастова граница за участие, с безплатна регистрация и срок за подаване на проектите 8-23 юни, онлайн. Наградният фонд е 5 000 евро.

 

Стартира специално издание на конкурса Jumpthegap на Roca

 

8-те предишни издания на конкурса потърсиха иновации и устойчиви концепции за пространството на банята на бъдещето с идеята, че жизнеспособността на проекта не трябва да ограничава креативността на предложенията. Но днес нашата реалност се промени. Бъдещето, което си представяхме, не предвиждаше пандемия, и новите индивидуални и колективни нужди за достъп до санитария, хигиена, благополучие или здраве също ще се променят. Затова jumpthegap® подкрепя новите поколения дизайнери и архитекти и им предлага международна платформа да покажат своя талант и реални иновативни решения, които да бъдат споделени с обществото.

 

Повече за конкурса, сроковете и изискванията може да научите ТУК.


 

   още от Новини
   още от Арт
   още от Баня