Стартира конкурсът Lunawood Urban Chellenge 2021

21.01.2021 / 17:30 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Съревнованието, организирано от финландския производител на термодървесина, цели да насърчи бъдещите архитекти, дизайнери и урбанисти в създаването на благоприятна градска среда с помощта на този екологичен възобновяем ресурс.

 

Термодървесината е материал, съчетаващ благородно натурално излъчване с удивителни технически характеристики. Със своята извънредна дименсионална стабилност и устойчивост на гъбични нападения, гниене и прояждане от насекоми тя е особено подходяща за изграждане на външни приложения.

 

Стартира конкурсът Lunawood Urban Chellenge 2021

 

С по 5 000 евро ще бъдат наградени победителите във всяка една от трите категории в конкурса: архитектура, интериор, ландшафтна архитектура. Участието е свободно за студенти по архитектура и дизайн, а проектите им ще бъдат оценени от международно жури. Подробна информация за Lunawood Urban Chellenge 2021, пълните условия и необходимите BIM обекти може да изтеглите тук.

 

Близо 90 млади архитекти от цял свят се съревноваваха с иновативни концепции в последното издание на конкурса преди две години. Отличените проекти от последното издание на конкурса можете да разгледате тук.


 

   още от Новини
   още от Арт