Стартира конкурс за дизайн на кухня

19.09.2018 / 12:01 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Темата е „Изострете сетивата си“ (Sharpen your Senses).

 

Стартира конкурс за дизайн на кухня

 

AEG кани интериорни дизайнери от цяла Европа да представят своите дизайн концепции за невероятно изживяване в кухнята. Темата отчита симбиозата и зависимостта, която съществува между дизайн и функционалност.

 

Стартирането на новия конкурс за интериорен дизайн е възможност за проектантите на кухни да споделят своето виждане за това как потребителите да изпитат удоволствие при употребата на кухненските уреди по време на различните фази на готвене.

 

Конкурсът е разделен на две категории - едната е за вече съществуващи / инсталирани кухни, а другата категория е предназначена нови проекти за кухня с минимум четири уреда AEG.

 

Конкурсът е отворен за професионални проектанти на кухни и интериорни дизайнери, които са интегрирали или планират да интегрират уреди AEG в проектите си до края на годината. Добавете вашия дизайн на кухня и прочетете повече за конкурса на: https://kitchendesign.aeg.com.


Стартира конкурс за дизайн на кухня

Примерни дизайни от AEG


Първа награда - печелившият дизайн на кухня ще получи всички уреди, включени в проекта. Също така ще спечели пътуване до Копенхаген за двама, с вечеря в ресторант Kadeau, който има две звезди Мишлен; както и две нощувки в уникалния хотел Babette Guldsmeden през април 2019 (на 13 или 27 април). В допълнение, победителят ще участва в кулинарната академия на AEG, която ще включва уъркшоп и готварски сесии с местен шеф-готвач.

 

Стартира конкурс за дизайн на кухня

 

Дизайнерите от България ще имат допълнителна възможност да спечелят награда за своя проект или реализирана кухня с уреди AEG. Измежду всички подадени предложения AEG ще изтегли едно и ще зарадва автора му с премиум уред за вграждане AEG. Ще има и много утешителни награди за изявилите се участници.

 

Стартира конкурс за дизайн на кухня

 

Иновации на вкуса

 

Интериорните дизайнери, които искат да проектират нова кухня, ще могат да включат най-новите продукти на AEG, като паровата фурна SteamPro с три режима на готвене - с нагряване, само на пара (100% пара) или комбинация от двете. В комбинирания режим фурната автоматично ще изчисли точния баланс между нагряване и пара. Дали гриловате месо, печете хляб, приготвяте деликатни десерти или готвите Су Вид (SousVide), вие ще бъдете уверени през цялото време, защото умната фурната предлага 220 рецепти - просто изберете желаното ястие от менюто и натиснете старт.

 

Стартира конкурс за дизайн на кухня

 

Индукционните плотове на AEG се вписват във всеки кухненски дизайн. Оригиналната, отличена с награди, съдомиялна AEG ComfortLift, предлага ергономично решение  за разтоварване на съдовете, а функцията AirDry гарантира отлично и икономично изсушаване.

 

Стартира конкурс за дизайн на кухня


 

   още от Новини