Стана ясен вотът на публиката за "Българска мебел на годината"

25.04.2016 / 15:21 - citybuildhome.bg
  свежо  

Холна гарнитура "Сан Ремо", спалня Nordic и градинска люлка Wave спечелиха съответно първо, второ и трето място.

 

Холна гарнитура "Сан Ремо" на "Мебели Камбо" е красива мека мебел с интересна форма и дизайн, с прецизно изчислена конструкция, за да бъде  удобна. Точно поради правилния подход в конструкцията добрата мебел позволява на умореното тяло да се отпусне  и отпочине добре. Пружините "Бонел", вградени в основата на гарнитурата, омекотяват седлаката и правят движенията на сядане и ставане по-лесни и плавни. Механизмите, вградени в подлакътниците и облегалките, увеличават комфорта.  

Стана ясен вотът на публиката за Българска мебел на годината

 

Скандинавско минималистична и изчистена от излишни детайли спалня, Nordic от "Ергодизайн" e предразполагаща към пълно спокойствие. Моделът се отличава с извити овални форми, които същевременно стимулират подсъзнанието към игривост и бунтарство. NORDIC e артистичен модел за младежи и хора с младежки дух, отворени за нестандартни преживявания. 

 

Стана ясен вотът на публиката за Българска мебел на годината

 

Трето място спечели фирма "Ижица" ЕООД с градинска люлка Wave. Тя е вдъхновена от морската вълна, изработена е от масивно дърво и има включени подлакътници, който потребителите могат да монтират по желание. 

 

Стана ясен вотът на публиката за Българска мебел на годината

 

Ема Димитрова


 

   още от Новини
   още от Дневна
   още от Спалня
   още от Градина