НОВО: Специализирани лепила за плочки DEKO professional

17.05.2019 / 10:12 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Пет премиални нови предложения на "Оргахим" решават проблеми, с които специалистите се сблъскват при лепенето на облицовъчни плочи.

 

Новите продукти са с гарантирано качество, специално разработени да пестят време, усилия и средства на професионалистите и са развитие на продуктовата гама стандартни лепила класове С2ТЕ, С2Т, С1Т и С1.

 

НОВО: Специализирани лепила за плочки DEKO professional

 

 

НОВО: Специализирани лепила за плочки DEKO professionalЗа светкавично лепене навсякъде и на всякакви плочки - DEKO professional SuperFix - клас C2 F T S1 - бързо стягащо, високоеластично, дебелослойно лепило:

 

 • Бързо стягане – 2-3 часа след полагане по плочките може да се преминава и те да се фугират.

 

 • За екстериорно и интериорно приложение; за хоризонтално и вертикално лепене без свличане; за клинкер, порести плочки, естествен камък и гранитогрес.

 

 • Полагане върху неравни основи в дебелина до 10 мм; за голямо форматни плочки с размер до 80 х 120 cm.

 

 • Изключителна устойчивост след изсъхване – за интензивен трафик, деформации и вибрации; за подово отопление и в камери с дълбоко замразяване.

 

 

 

НОВО: Специализирани лепила за плочки DEKO professionalЗа лепене на особено голямоформатни плочи при критични основи - DEKO professional SuperFlex - клас C2 TE S1 - високоеластично, дебелослойно лепило за плочки:

 

 • Възможност за нанасяне в дебелина до 15 mm, с удължено отворено време за работа.

 

 • За лепене на голямоформатни и тежки плочи с размер до 120 х 120 см от клинкер, порести плочи, естествен камък и гранитогрес.

 

 • За екстериорно и интериорно приложение; за хоризонтално и вертикално лепене без свличане; изключителна механична устойчивост; за фасади, подово отопление и в камери с дълбоко замразяване.

 

 

 

НОВО: Специализирани лепила за плочки DEKO professionalЗа ускорено лепене на голямоформатни подови плочи върху критични основи - DEKO professional TRAFFIC - клас С2 Е S1 - флуидно дебелослойно лепило:

 

 • Увеличава бързината на работа с 30%; притежава съставки за активно омокряне гърба на плочката при полагане и осигурява 100% покритие без усилия от страна на майстора; с удължено отворено време за работа.

 

 • Подходящо за лепене на голямоформатни плочки с размер до 60 х 120 см при неравности и вдлъбнатини на основата до 20 мм.

 

 • За екстериорно и интериорно приложение; за клинкер, порести плочки, естествен камък и гранитогрес; изключителна механична устойчивост; за подово отопление и в камери с дълбоко замразяване.

 

 

 

НОВО: Специализирани лепила за плочки DEKO professionalЗа ускорено лепене върху вертикални и хоризонтални основи - DEKO professional HYFLEX - клас С2 ТЕ - изключително пластично дебелослойно лепило:

 

 • Увеличава бързината на майстора с 30% благодарение на специални добавки, които увеличават пластичността на сместа и лекотата на работа с нея; с удължено отворено време за работа.

 

 • Подходящо за лепене на голямоформатни плочки с размер до 60 х 60 cm при неравности на основата до 10 мм.

 

 • За екстериорно и интериорно приложение; за хоризонтално и вертикално лепене без свличане; за естествен камък, гранитогрес и фаянс; при подово отопление.

 

НОВО: Специализирани лепила за плочки DEKO professional

 

НОВО: Специализирани лепила за плочки DEKO professionalЗа химически устойчиво лепене и фугиране - DEKO professional DekoPoxy - двукомпонентно, епоксидно, киселиноустойчиво лепило:

 

 • Клас R2T по EN 12004 и клас RG по EN 13888 – специално предназначен за лепене и фугиране на киселиноустойчиви плочки.

 

 • За изграждане на фуги с ширина до 20 мм без микропукнатини и без свиване.

 

 • За лепене и фугиране на подови и стенни облицовки в хранителната индустрия, басейни (включително с минерална вода); работни плотове, прагове, прозоречни первази.

 

Научете повече за цялата гамата продукти в серията лепила за плочки DEKO professional тук.

 

Разгледайте всички строителни решения на "Оргахим" АД тук.


 

   още от Новини