Специализирана зона за интериорна и мека мебел има по време на СТРОЙКО

24.10.2018 / 11:12 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

По време на изложението ще бъдат представени най-новите, иновативни и модерни продукти.

 

Забелязва се засилване на участието както на български, така и на мебелни фирми от Балканския полуостров, които представят дизайнерски мебели на световно ниво, казват организаторите.

 

Специализирана зона за интериорна и мека мебел има по време на СТРОЙКО

 

СТРОЙКО е най-голямото специализирано търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане, провеждано в България от 1993 година. Повече от 25 години СТРОЙКО присъства и е значим фактор на строителния пазар в България. То се провежда в София, в Националния дворец на културата.

 

Според организаторите, средно около 10 000 посетители минават през изложението всеки ден. Входът за изложението е свободен. В него участват стотици български и чужди фирми, които представят своите най-нови и атрактивни продукти и услуги, български и вносни стоки.

 

Изложението е насочено както към потенциални бизнес партньори, инвеститори и специалисти, така и към крайните потребители. Предлаганите стоки, продукти и услуги обхващат целия спектър в бранша – от проучване, проектиране и инвестиране, през грубия строеж, довършителните дейности и обзавеждането, до най-дребни детайли от интериора, екстериора и ландшафта.

 

В общи линии цялото разнообразие от изложени стоки може да се раздели на две големи групи – предмети за крайна употреба и такива, които се влагат в процеса на строителството. Показват се нови продукти и технологии, много екологични и енергоспестяващи технологии и решения за строителството.


 

   още от Новини
   още от Изложения