Смарт камера и умен сензор наблюдават дома ви

28.02.2018 / 10:55 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Разработките са представени на най-голямото събитие за мобилни технологии – Световния мобилен конгрес в Барселона (MWC).

 

Всеки посетител на изложението между 26 февруари и 1 март ще може да тества новите устройства на Алтерко Роботикс и да се убеди в техните предимства. Eксклузивно по време на MWC 2018 ще бъдат демонстрирани и най-новите IoT решения от продуктовата линия за автоматизация на дома Shelly. Това са интелигентните устройства Shelly EYE и Shelly Sense, които се грижат за комфорта и безопасността не само на жилището ви, но и на офиса.

 

Смарт камера и умен сензор наблюдават дома ви

 

Shelly EYE е изцяло безжична смарт камера, която позволява на потребителите да наблюдават всичко, което се случва в дома им, чрез специално мобилно приложение. Благодарение на вградената и прецизна технология продуктът изпраща известие и HD видео до вашия смартфон веднага щом отчете движение, като така осигурява 24/7 контрол над случващото се в жилището ви. Shelly EYE засича звукови сигнали и дори при пълен мрак предава видео с добро качество благодарение на своята инфраред технология от последно поколение. Клиповете се запазват безплатно в Cloud за 168 часа, давайки ви време да ги прегледате в удобен за вас момент и независимо от това къде се намирате. Камерата е с 3G модем и батерия, както и със слот за SD карта памет. Това, заедно с нейния компактен дизайн, я отличава от конкурентите на пазара.

 

Shelly Sense е незаменим помощник за всеки дом. Устройството е умен сензор, който прецизно отчита и изпраща информация за светлина, топлина и движение директно на мобилния ви телефон, като така ще сте винаги информирани и ще имате възможност да управлявате микро средата в дома си заедно с останалите продукти от линията Shelly.

 

Смарт камера и умен сензор наблюдават дома ви


 

   още от Новини
   още от Любопитно
   още от Изложения