Скици и перспективи

04.04.2018 / 15:21 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Ако имате интереси в графичния дизайн, рисуването и интериорния дизайн, не пропускайте обучението за скициране в перспектива.

 

Учебен център Нет Ит организира професионално обучение за всички желаещи да се научат да скицират в перспектива, използвайки съвременни методи и практики. Обучението е изключително подходящо за начинаещи курсисти, без опит в рисуването, които желаят да придобият умения да скицират своите идеи.

Курсът е с фокус в скицирането на ситуации в интериора и се явява естествено продължение на специалността "Интериорен дизайн" в Дизайнерската академия на Нет Ит. Чрез него всеки интериорен дизайнер ще придобие умения да скицира на бял лист идеите си. Така ще спестява време и усилия при демонстриране на своите концепции пред клиентите си.

 

Скици и перспективи

 

По време на обучението всеки ще се запознае с начина на изграждане на перспективи и методите и техниките за бързо скициране на идеите пред клиента. Ще овладеете и някои способи при работа с тънкописци туш и ефектните арт маркери. Всеки ще може да приложи наученото до момента и ще изготви по един индивидуален проект на мебел, елемент от обзавеждането или пък осветително тяло. Финалният проект ще включва всички необходими чертежи, изгледи, разрези и необходими детайли за осъществяването му.

 

Подробности тук.


 

   още от Новини
   още от Арт