Вана за сетивата ни

19.06.2018 / 14:31 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Със своя ретро стил Newcast от Roca  е портал към ново изживяване.

 

Вана за сетивата ни

 

Открийте идеалната за вас температура. Добавете малко аромат. Масла, сапун, соли… Докато бавно се потапяте в топлата вода, насладата може да ви пренесе в друго измерение.

 

 

Благодарение на стилния и с харакер материал като чугун, всеки детайл е от особено значение във вана Newcast от Roca. Освен ненадминатото движение на линиите, усещането при допир също вълнува сетивата. Благодарение на топлоизолационните свойства, чугунът запазва температурата на водата стабилна за по-дълго време, което позволява по-голямо удоволствие от нашето време за релакс във ваната.

 

Вана за сетивата ни

 

Взимането на вана във вана Newcast е и радост за ухото – истинско спокойствие и тишина. Тъй като те поглъщат звуковите вълни, ваните от чугун са по-тихи, а звукът от падащата вода е омекотен, което ни позволява да се концентрираме изцяло върху книгата си или да се наслаждаваме на мелодията, която сме избрали за компания в интимната тишина.

 

Вана за сетивата ни

 

Заедно с елегантната си форма и харизматично благородство, ваната Newcast от Roca е изключително устойчива и издръжлива благодарение на здравината на материалите. По този начин деликатната класическа красота е в контраст с удароустойчивостта на тази вана, с което се предотвратяват деформации или повреди по повърхността, тъй като е изключително устойчива при употреба, при ползване на битова химия и UV лъчи благодарение на трайния висококачествен емайл.

 

Вана за сетивата ни


 

   още от Новини
   още от Баня