Революционен сензор за движение, оптимизиран с Wi-Fi технология

12.02.2021 / 11:30 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Новият сензор е с отличаващи се характеристики на батерията и улеснява живота на потребителите в техния интелигентен дом.

 

Водеща европейска IoT компания, основана в България, и водещ доставчик на силиций, софтуерни услуги и решения за по-интелигентен и по-свързан свят, прeдставиха сензор за движение от следващо поколение с ненадминат живот на батерията. Продуктът е най-адаптивният, енергийно ефективен и лесен за употреба умен домашен Wi-Fi сензор за движение на пазара днес.

 

Революционен сензор за движение, оптимизиран с Wi-Fi технология

 

Потребителите прекарват все повече време у дома, затова и все повече търсят иновативни и интелигентни устройства, които да им осигурят по-безопасен, ефикасен и удобен начин на живот. Сензорът дава възможност на клиентите да се свържат директно с който и да е Wi-Fi рутер, без да е нужен отделен хъб. Сензорът е изцяло съвместим с платформи за домашна автоматизация с цел максимално улеснение на потребителите.

 

Продуктът разполага със зареждаща се батерия с капацитет 6500mAh, която може да работи и да остане свързана с домашната Wi-Fi мрежа в продължение на повече от една година, без да има нужда от зареждане. Сензорът остава включен в Wi-Fi мрежата 24/7, което позволява изключително бърза реакция в реално време - по-малко от 200 милисекунди. По този начин сензорът може да реагира незабавно и на най-малкото движение, като предизвика задействането на друго устройство. Като включване на осветлението, например.

 

В допълнение към дългия живот на батерията, основните характеристики на сензора включват още 256 нива на сензитивност, функция за разпознаване на външна намеса, персонализиран график (като например управлението на други устройства на база деня, часа, силата на светлината, залеза и изгрева или определени лични предпочитания).


 

   още от Новини
   още от Любопитно