Реновиран медиен офис

17.05.2017 / 13:10 - citybuildhome.bg
  свежо  

Основен елемент в концепцията е създаването на творческа атмосфера, предразполагаща изявата и развитието на всеки служител.

 

Офисът в стил Google е проектиран ATG design като място, където служителите на компанията имат възможност да работят в модерна и отворена среда, в която комуникацията, споделянето на идеи, както и пълното взаимодействие между тях е от първостепенно значение. Освен залата за срещи, която е изключително отворена към целия офис, е помислено и за зона за релакс, кът за „тихи игри“ и кухня.

 

Младежкият дух на работещите в офиса се чувства навсякъде – дори и в мокрите възли, които са третирани като будоар на артисти. Ярките и свежи цветове на отделните детайли внасят закачлив елемент на фона на изцяло промишления дизайн на пространството и създават перфектната среда за младия и креативен екип.

 

Реновиран медиен офис

 

Реновиран медиен офис

 

Реновиран медиен офис

 

Реновиран медиен офис

 

Реновиран медиен офис


 

   още от Новини
   още от Интериорни проекти
   още от Офис