Раздадоха отличията DIBLA DESIGN AWARDS 2019

22.11.2019 / 16:30 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Церемонията по награждаването събра вчера в Sofia Event Center над 800 гости.

 

Националният конкурс за интериорен дизайн Dibla Design Awards е организирано за четвърта поредна година от платформата „Дибла". "Оспорваното съревнование срещна безпрецедентни по качество и ниво на изпълнение проекти, одобрени да преминат към етап журиране. Нивото им убедително доказва, че интериорният дизайн в България се развива с решителни стъпки и устремено върви към световно признание и сцена", казаха организаторите.

 

Раздадоха отличията DIBLA DESIGN AWARDS 2019

 

По време на церемонията всички номинирани проекти бяха представени пред гостите на страниците на специално създаден за събитието луксозен албум, а отличените с награди интериори съвсем скоро ще намерят място в традиционния годишен каталог на Платформата „Най-доброто от интериорния дизайн за 2019".

 

Раздадоха отличията DIBLA DESIGN AWARDS 2019

 

Тази година световноизвестният Карим Рашид прие поканата на „Дибла" да е част от журито, наред със своя колега Федерико Делроссо, включен в класацията „Десетте интериорни дизайнери, които промениха света" на Boca do Lobo и BestInteriorDesigners. От страна на журито почетни гости на церемонията бяха Атила Верес, архитект Радина Гешева, професор Васил Живков, Дюри Ковач, Илиан Милинов, доц. Орлин Давчев.

 

Раздадоха отличията DIBLA DESIGN AWARDS 2019

 

Международното жури, съставено от български и чуждестранни специалисти, практици и преподаватели в областта, имаше нелеката задача да определи победителите във всяка една от категориите на съревнованието. А те са:

 

  • категория „Апартамент" - dontDIY
  • категория „Фамилна къща" - Cast Studio
  • категория „Хотел" - Мими Фъркова, арх. Борислава Манолова, арх. Христо Тритаков
  • категория „Ресторант" - Code Rouge
  • категория „Бар & динър" - KUKADESIGN
  • категория „Офис/работна среда" - ARXITEK
  • категория „Магазин/изложбена площ" - studiopiperov/ арх. Юлиян Пиперов

 

Раздадоха отличията DIBLA DESIGN AWARDS 2019

 

Наградата за професионален профил в Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла", определен въз основа на брой проекти, брой разглеждания, интерес и отзиви на общността и посетителите на сайта заслужено получи студио ATG DESIGN. Вижте последните им проекти тук и тук.

 

Раздадоха отличията DIBLA DESIGN AWARDS 2019

 

"Дизайнер на 2019 година" стана Ина Дамянова - за своя над 15-годишен опит, съчетаващ уменията на проектанта със страстта на твореца, общия си принос към българския дизайн, разнообразните по естество и мащаб проекти и множеството извоювани международни награди и номинации.

 

Раздадоха отличията DIBLA DESIGN AWARDS 2019

  

   още от Новини
   още от Интериорни проекти
   още от Любопитно