Растения у дома

13.11.2017 / 15:11 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Второто събитие от поредицата ще ви пренесе в един вълнуващ свят на дизайн, растения и домашен уют.

 

За първи път Cactus Lab ще представи своите нови продукти в колаборация с български артисти на специално събитие. Ще ви провокира да преживеете продуктовите форма, функция и дизайн с всичките си сетива. VOLTAGE studio и авторите Георги Петков и Милко Дюлгеров ще ви пуснат в своя творчески свят и ще ви запознаят с 3 уникални продукта, които ще направят присъствието на растенията в градския ни живот още по-естествено, елегантно и неповторимо.

 

Стомана, дърво, мед и глина са материалите, които ще бъдат вдъхновение за сетивното приключение. Дом на събитието ще бъде Generator, a денят и часът са 15 ноември, 19.00.

 

Растения у дома

 

AXIL е едно от ръчно изработените "бижута". Милко Дюлгеров създаде тази елегантна стойка за въздушни растения от дърво и мед, с дизайн, вдъхновен от градската среда, и деликатно поставящи растенията у дома. *AXIL е разстоянието между стъблото и листата при растенията.

 

Растения у дома

 

UP е "люлка" за растенията у дома. Стилната триъгълна стойка от стомана е създадена от VOLTAGE studio.

 

Растения у дома

 

NIDO е продуктът "светлина" в съвременния градски дом. Лампата, вдъхновена от формите на кактуса и природния материал глина, е дело на Георги Петков.

 

Растения у дома

 

Cactus Lab и Generator реализират серия събития - тематични лекции, изложби и работилници, които имат за цел да разгърнат темата за мястото на растенията в живота ни, да възстановят връзката между градския човек и растенията, провокирайки неговата креативност и помагайки му да учи повече за растителните видове.


 

   още от Новини
   още от Градина
   още от Осветление