Растения в творения

04.06.2018 / 17:34 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Поканата е към продуктови дизайнери, български брандове за ръчно изработени продукти, артисти и творци от различни сфери, които имат желанието да създадат уникален продукт за интериора заедно с Cactus Lab.

 

Cactus Lab има мисията да прави живота на градския човек по-добър, благодарение на лесни за отглеждане растения. От началото на 2017 година стартира проектът BY HAND за създаване и представяне на лимитирани колекции продукти в колаборация с български продуктови дизайнери и творци.

 

Растения в творенияТози месец стартира инициативата РАСТЕНИЯ В ТВОРЕНИЯ - отворена покана към продуктови дизайнери, български брандове за ръчно изработени продукти, артисти и творци от различни сфери, които имат желанието да създадат уникален продукт за интериора заедно с Cactus Lab. Продуктът може да е свързан пряко с интериорно озеленяване (стойки, кашпи, саксии, конструкции, мебели с вградено озеленяване и други) или пък с темата botanical art (принт, текстил, бижута и други).

 

Няма ограничения и за материалите за създаване на продукта - керамика, дърво, метал, бетон, хартия, текстил, вълна, корк и други. Кампанията за събиране на предложения за съвместни продукти продължава до 30 юни, а регистрацията става бързо и лесно ТУК.

 

През последната година Cactus Lab създаде няколко продуктови линии със стойки и съдове за растения, представи различни материали - метал, керамика, текстил, дърво, мед и други. В края на 2017 година стартира и специализиран формат за публично представяне на всеки съвместно създаден продукт - Botanical Design Events.


 

   още от Новини
   още от Градина
   още от Еко