Първият хотел MGallery в София ще предлага оригинален дизайн

26.05.2020 / 13:29 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Съществуващият „Мезон София“ ще претърпи разширение и цялостен ремонт и ще посрещне своите гости догодина.

 

Водещата хотелска верига Accor Group ще открие своя първи хотел под бранда MGallery в София. Тя е подписала договор за франчайз със собственика на хотел „Мезон София" - „Грийнвил България" ЕООД. След ребрандинг хотелът ще посрещне своите гости през 2021 г.

 

Първият хотел MGallery в София ще предлага оригинален дизайн

 

Хотел „Мезон София" в квартал „Лозенец" на ул. „Атанас Дуков" 36 - близо до Ловния парк и бул. „Никола Й. Вапцаров", ще претърпи разширение и цялостен ремонт, в резултат на които броят на стаите ще се увеличи от 77 на 96. След освежаването хотелът ще предлага модерни СПА и уелнес зони (включително басейн), както и обновено пространство за срещи и събития. Изцяло освежените ресторант и бар ще са комбинирани с гледка към басейн и градина.

 

Първият хотел MGallery в София ще предлага оригинален дизайн

 

Първият хотел MGallery в София ще предлага оригинален дизайн

 

Първият хотел MGallery в София ще предлага оригинален дизайн

 

„Хотел „Мезон София" със своето местоположение и бутикова архитектура перфектно се вписва във философията на марката MGallery. За нас е голямо удоволствие да приветстваме „Грийнвил България" в семейството на Accor и считаме това сътрудничество за първа стъпка към много големи успехи в бъдеще. Заедно ще предложим висококачествено и уникално изживяване за посетителите на София. Бъдещият хотел MGallery е част от стратегията ни да обогатим възможностите за настаняване в столицата на България и да предлагаме на нейните посетители все по-богат избор между хотели от нашите световни брандове", каза Каталина Тома, директор „Развитие" в Accor за регионите Румъния, България, Молдова и Чехия.

 

Първият хотел MGallery в София ще предлага оригинален дизайн

 

Собственикът на хотел „Мезон София" - „Грийнвил България", е част от инвеститорска група, фокусирана върху развитието и управлението на недвижими имоти, луксозни хотели и курорти. Инвестициите на групата са основно в разнообразно портфолио от луксозни хотели, разположени в Югоизточна Европа, и съсредоточени най-вече върху хотелския пазар в Гърция. „Столицата на България е динамично развиващ се град с нарастващо търсене на висококачествени хотелски услуги. Ето защо, избрахме марката MGallery, която съчетава най-високите стандарти на обслужване с уникален подход към клиента. Убедени сме, че сътрудничеството с реномиран бизнес партньор като Accor Group ще даде на хотела международен престиж и признание", коментира Гергана Гергова, генерален мениджър на хотел „Мезон София".

 

Колекцията от хотели MGallery включва бутикови хотели, всеки със собствен оригинален дизайн. Всеки хотел на бранда предоставя изживяване, вдъхновено от същността на квартала, в който се намира. В момента марката MGallery присъства в повече от 100 дестинации по целия свят, включително в Източна Европа и градове като Прага, Будапеща, Краков, Вроцлав и Тарчин близо до Сараево. Със стабилна мрежа в региона и в Европа, брандът предстои скоро да стъпи на българския пазар с първия си хотел в Пловдив - откриването се очаква да бъде през юни.


 

   още от Новини
   още от Любопитно