Ще се проведе практически курс по градински дизайн

29.11.2017 / 12:20 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Студио "Нуово" и ланд. арх. Вержиния Костова ви канят на наситен с информация и вдъхновяващ тур из изкуството на градинския дизайн.

 

Два модула на курса разглеждат различни практични и артистични аспекти от аранжирането и поддържането на интериорната и екстериорната градина. Ще научите много за градинарското изкуство, но и ще можете да направите свой проект. С помощта на ландшафтен архитект Вержиния Костова ще изработвате ескизен проект на своето лично градинско пространство (външно или вътрешно), или пък ще дадете израз на творческото в себе си, правейки тематичен мууд борд. Мястото е Studio Nuovo, ул. „Бреза" 4, София.

 

Ще се проведе практически курс по градински дизайн

 

На 2 декември (10-13ч) курсът предлага: Лесни и ефектни градински и интериорни решения с подръчни и рециклирани материали. Алтернативни градини. Изкуство и скулптура в градината.

 

1) Семпли идеи за артистична и лесна трансформация на градината и интериора. Красиви идеи за използване на рециклирани и изкуствени материали.

2) Изкуство и скулптура в градината.

3) Практическа част: проектиране на алтернативно пространство, продължаване на процеса на проектирането на вашата конкретна градина или направа на мууд борд.

 

На 2 декември (14.30-17.30ч) курсът предлага: Поддържането на градината и терасата през различните сезони. Как градината ни да е ефектна целогодишно. Градината през зимата.

 

1) Какво е необходимо да правим в градината през пролетта, лятото, есента и зимата?

2) Специфика на зимната градина: елементи, които правят градината ефектна и красива.

3) Практическа част: изложба и обсъждане на проектите. Раздаване на сертификати.

4) Малка растителна енциклопедия на ефектни през зимата растения.

 

 

Подробности - тук.


 

   още от Новини
   още от Градина