Вани с престижни награди

19.08.2019 / 11:26 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Goya, Victoria, Quadro и Infinity са свободно стоящи, правоъгълни и асиметрични.

 

От голям съд за къпане или водни процедури, ваните претърпяват еволюция - днес те са с високо качество, уникален дизайн и имат не само хигиенна, но и релаксираща функция. След като дълго време пазарът е доминиран от чугунени и стоманени вани - обикновено със стандартна правоъгълна форма, то през 90-те настъпва истинска революция в производството им, която продължава и до днес.

 

Вани с престижни награди

 

Преди повече от 20 години полската фирма BESCO създава първите си вани, следвайки три правила: високо качество, обмислен дизайн и атрактивна цена. В допълнение, продуктите на фирмата са с безопасно и чисто покритие, идеално профилирани форми за максимален комфорт и сигурност, с подходящи аксесоари и 10 години гаранция. Освен всичко това, ваните на компанията печелят много награди, които поставят марката сред най-добрите експерти в тази индустрия.

 

Вани с престижни награди

 

Ако в продължение на десетилетия свободностоящата вана е била синоним на лукс и знак за потекло и финансово благополучие, то днес многообразието от стилни и уникални свободностоящи вани е достъпно за всеки, който носи усет за красивото и непреходното. Този елемент от всяка модерна баня преобразява пространството, разчупва клишетата и носи неповторим уют в помещението. Свободностоящите вани на BESCO имат уникален естетически принос и са белег за стил, но главното им предимство е, че позволяват да развихрите въображението си. Едно изтънчено решение е Goya - с награди "Bathroom - Choice of the Year 2016" и "Good Design 2017".

 

Вани с престижни награди

Свободностояща вана Goya

 

Свободностоящите вани са решение, което ви предизвиква да разчупите пространството. BESCO разполага с многообразие от модели, форми и размери, които  прилягат както в баня в ретро стил, така и в ултрамодерна баня с минималистични решения. Освен това, свободностоящите вани от серията се предлагат във всички цветове по RAL, а моделите са изработени от качествения DuraBe минерал. Чудесен избор е свободно стоящата вана Victoria, която има награда "Bathroom - Choice of the Year 2015".

 

Вани с престижни награди

Свободностояща вана Victoria

 

Правоъгълната вана е едно от най-често предпочитаните решения, защото формата й е подходяща за почти всяка баня. Гамата от правоъгълни вани BESCO включва няколко модела в различни размери, с перфектно очертани облегалки, сигурни модели със седалка и дръжки, или такива с източване в средата, позволяващи къпане за двама. Всички правоъгълни вани са изработени от санитарен акрил, а ваната Quadro, която е носител на наградата "Bathroom - Choice of the Year 2014", се предлага и с покритието против хлъзгане Besco BeSafe. 

 

Вани с престижни награди

Акрилна вана Quadro

 

Асиметричните вани доскоро бяха познати като решение за бани с ограничено пространство. В момента те се радват на популярност, защото дават почти неограничени възможности. Ъгловите вани са идеалното решение за необичайни помещения и поради разнообразния си дизайн позволяват модерен или класически интериор. BESCO разполага с асиметрични вани с различни размери, както и модели, подходящи за хора с увреждания или малки деца - със специално оформени табли или седалки и възможност за добавяне на дръжки. Асиметричните вани са изработени от санитарен акрил и могат да бъдат с Besco BeSafe покритие. Специално внимание заслужава  на ваната Infinity, която също е с награда - тя е отличена през 2013 година.

 

Вани с престижни награди

Акрилна вана Infinity

 

Goya, Victoria, Quadro и Infinity са предлагани от "Оливиа Трейдинг".


 

   още от Новини
   още от Баня