Преобразуване

14.05.2019 / 16:10 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Апартамент от 80 кв. м в къща от 20-те години във Варшава стана съвременен офис с помощта на студио Beza Projekt.

 

Уютното пространство е вдъхновено от сериала «Mad Men»*. Стените са покрити с панели от розово дърво със скрити врати, облицовани с фурнир. Дървото е съчетано съз златни тонове и медни детайли.

 

Преобразуване

 

Преобразуване

 

Преобразуване

 

Преобразуване

 

Преобразуване

 

Преобразуване

 

Преобразуване

 

Преобразуване

 

Преобразуване

 

Преобразуване

 

Преобразуване

 

Преобразуване

 

*„Момчетата от Медисън авеню“ (на английски: Mad Men) е американски драматичен сериал по идея на Матю Уайнър. Премиерата му е на 19 юли 2007 г. и е продуциран от Lionsgate Television. Седмият и последен сезон съдържа 14 епизода, разделени на две части, които се излъчват съответно в началото на 2014 и 2015 г.

 

Сериалът се развива през 60-те години на 20 век и се върти около фиктивната рекламна агенция Стърлинг Купър (по-късно Стърлинг Купър и партньори) на Медисън авеню в Ню Йорк. Според първия епизод фразата "mad men" е сленг, датиращ от 50-те години, с който са се наричали рекламодателите, работещи на Медисън авеню. В основата на поредицата са творческият директор Дон Дрейпър (Джон Хам) и хората в живота му, както в офиса, така и извън него. Сюжетът се фокусира върху бизнеса на агенциите и живота на персонажите, често отразявайки смяната на настроения и променящите се социални норми в Съединените щати през 60-те.

 

„Момчетата от Медисън авеню“ получава множество позитивни възгласи от критиката, отчасти заради историческата си автентичност, визуалния стил, дизайна на облеклата, актьорската игра, сценариите и режисурата. Печели редица награди.


 

   още от Новини
   още от Офис