Предстои съревнованието за интериорен дизайн Dibla Design Awards

09.09.2019 / 11:03 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

В журито тази година има имена от световна значимост.

 

За четвърта поредна година националната платформа за интериорен и продуктов дизайн Дибла" организира Dibla Design Awards. Официалната церемония по връчването на наградите за интериорен дизайн по традиция ще се състои на 21 ноември в Sofia Event Center. Очакват се над 800 гости, сред които потребители, инвеститори и специални гости на събитието.

 

Предстои съревнованието за интериорен дизайн Dibla Design Awards

 

Dibla Design Awards е дава възможност на всеки автор на интериорен проект да бъде забелязан, отличен и признат. Форматът има за цел да демонстрира нивото на предлаганата услуга у нас и да затвърди авторитета на специалистите, да им осигури по-широка популярност и представителност. Отличените проекти от всички категории ще бъдат включени и в Годишния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2019".

 

Всеки може да изпрати номинация за себе си или за проект/проектант, на който симпатизира - чрез регистрационната форма на сайта www.dibla-awards.com. Допускат се  номинации в повече от една категория и с повече от един проект в категория.

 

Предстои съревнованието за интериорен дизайн Dibla Design Awards

 

Четвъртото издание на Dibla Design Awards отново ще излъчи и Дизайнер на годината - най-желаното признание, което един проектант може да получи за своя творчески и професионален принос за развитието и утвърждаването на българския интериорен дизайн у нас и по света. Можете да предложите себе си или друг утвърден и изявен професионалист.

 

Организаторите „Дибла" за пореден път са поверили решаващата дума за присъждането на наградите на специално подбрано международно жури, съставено от български и чуждестранни специалисти и експерти, признати в световен мащаб, някои от които - истински звезди в бранша. 

 

Предстои съревнованието за интериорен дизайн Dibla Design Awards

 

Може да се регистрирате за участие със стандартна регистрация до 30 септември, или до 13 октомври. Повече подробности за кампанията и условията за участие в отделните категории са публикувани на сайта www.dibla-awards.com.


 

   още от Новини
   още от Любопитно