Предстои Q&A сесия на тема интериорен дизайн

23.06.2020 / 14:35 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Велко Стратиев и Петър Петров от студио Indorio ще отговарят на въпросите ви, свързани с тенденции, предпочитани стилове и други любопитни теми.

 

Утре (24 юни) от 14.00 часа ви очаква Q&A сесия на тема интериорен дизайн. Какви съвети може да даде интериорният дизайнер при закупуване на жилище? Кои материали са по-качествени и защо? Какви са предимствата да работите с интериорен дизайнер и как бихте могли да спестите с негова помощ? Можете да задавате вашите въпроси в коментар или да ги изпратите на info@arcoreal.bg.

 

Предстои Q&A сесия на тема интериорен дизайн

 

Главният офис на Indorio е позициониран в София, но студиото има представители и в Рим, Италия. Специализирани са в изготвянето на 3D визуализации и интериорен дизайн. Освен изработването на архитектурни визуализации и концептуални презентации, услугите на студиото включват и изготвяне на CAD чертежи и документация. Екипът се състои от опитни архитекти и дизайнери, които са със силно усещане към иновативността и детайлите. В петък проектът на студио „Индорио" за апартамент „Лунна пътека" в кв. „Драгалевци" в София получи трета награда в категория "Интериорен дизайн" в Националните награди за строителство и инвестиции. Вижте повече за него тук.


 

   още от Новини
   още от Интериорни проекти