Представиха смарт огледало за красота

31.05.2018 / 15:03 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Френска компания демонстрира своите най-нови технологични иновации на Viva Technology Paris 2018.

 

Иновативното смарт огледало дава възможност на потребителите виртуално да видят как ще изглеждат с определен грим и дали ще отива на тоалета им. Тази прототипна технология е разработена специално за изложението от фирмата, която наскоро бе придобита от френската компания, и от нейния старт-ъп партньор.

 

За подобно огледало ви разказахме преди две години. То помага в гримирането и стайлинга, показва къде са необходими корекции благодарение на сканираща технология и ви предлага варианти за грим. Изобретението забелязва различни малки дефекти по лицето, суха или мазна кожа и други. Данните могат да заемат достойно място в кабинета на козметика, медицинските клиники, както и в частните домове.

 

Представиха смарт огледало за красота

 

Представиха смарт огледало за красота

 

Друга технологична иновация в красотата, която френският козметичен гигант демонстрира по време Viva Technology Paris 2018 (24-26 май), е най-новата AR технология. Тя позволява на клиентите да проведат онлайн консултация на живо с професионален гримьор, който стъпка по стъпка ще им покаже как да се гримират правилно според чертите на лицето и кожата. Потребителите ще могат виртуално да тестват персонализираните съвети за грим, както и да пазаруват продукти онлайн.

 

В Париж френската фирма показа и редица други нови технологии. Това са виртуална технология за боядисване на косата, базирана на 3D изкуствен интелект, включваща приятен виртуален разговор между фризьорите и потребителите, както и капсулирана душ технология, която ще даде на потребителите с чувствителна кожа възможността водата, която тече от техния душ, да е в комбинация с дерматологичната грижа за кожата.

 

Представиха смарт огледало за красота


 

   още от Новини
   още от Любопитно