Представят VIDEA - дигитална трансформация на интериора

13.01.2021 / 14:35 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Онлайн събитието днес от 18.00 часа е ориентирано както към интериорни дизайнери, така и към инвеститори, които ценят своето лично време и търсят минимална ангажираност през целия процес на реализиране на проекта.

 

VIDEA е платформа, която предоставя виртуална среда за реализиране на интериорни проекти чрез структуриране и организиране на процесите. Посредством набор от автоматизирани механизми се цели оптимално управление на основните ресурси на проекта, като срок, цена и качество. Това се постига чрез въвеждане на регулации на изпълнението, предоставяне на възможност за реализация на свободни специалисти в конкурентна среда и контрол на качеството.

 

Представят VIDEA - дигитална трансформация на интериора

 

Съществуват множество аналогични платформи в интернет пространството, но нито една от тях не се стреми да обхване целия инвестиционен процес и да преведе възложителя от възникване на идеята, до въвеждането в експлоатация на обекта. Този подход би се оценил максимално от потребители, които високо ценят своето лично време като ресурс и търсят минимална ангажираност през целия процес на реализиране на проекта. Какви са ползите от VIDEA за различните потребители и как работи платформата, ще научите от арх. Орлин Давчев.

 

Представят VIDEA - дигитална трансформация на интериора

 

Проф. д-р арх. Орлин Давчев е декан на Архитектурен факултет при УАСГ и преподавател в катедра „Интериор и дизайн за архитектурата". Съвместно с доц. д-р арх. Мария Давчева е основател на Архитектурно студио MIODESIGN. Автор е на множество реализирани авторски проекти и творчески изяви в областта на архитектурата. Носител е на награди от конкурси за архитектура, присъдени от професионални форуми и организации, сред които АРХИТЕКТОН и „Златен капител". Автор е на монографии, учебници, академични и популярни публикации. Участва в редица научни и образователни проекти.

 

За да се присъедините към събитието, последвайте линка.


 

   още от Новини
   още от Интериорни проекти