Представят конкурса One Day Design Challenge

10.04.2018 / 13:00 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Инициатор е испанската компания ROCA - най-големият производител на изделия за банята в световен мащаб.

 

Каним ви на представяне на възможностите да вземете участие в международния конкурс за архитектура и дизайн One Day Design Challenge. Това e състезание за време, в което участниците се изправят пред предизвикателството да създадат в рамките на един единствен ден оригинални решения и иновативни концепции, свързани с пространството на банята. Представянето ще се състои на 12 април, четвъртък, от 18:00 часа в Студио ПроЖектиране на бул. "Христо Смирненски" 1 в София.

 

Първото издание на конкурса за България ще бъде на 21 април, събота, в Експо Баня София. Конкурсът предлага възможност за младите архитекти и дизайнери (до 30 години) да преживеят уникална творческа атмосфера по време на състезанието, да установят контакти с други млади творци, както и с водещи професионалисти, а също и да обогатят своето професионално CV.

 

Представят конкурса One Day Design Challenge

 

Участието в конкурса е БЕЗПЛАТНО. Наградният фонд е 4200 лв., като победителите получават автоматично право да участват и в допълнителен уъркшоп с лектор Тамоко Сакамото, който ще се състои в София на 5 юни.

 

Допълнителна информация за конкурса (условията за участие, наградите, членовете на международното жури в България, отличените проекти в други държави), както и формата за онлайн регистрация, може да видите тук.


 

   още от Новини
   още от Арт