Roca предлага специални летни предложения за банята

16.05.2018 / 13:00 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Традиционно в сезона на ремонтите команията има изгодни предложения с високо качество и дизайн.

 

Колкото и мащабен да е проектът за дома, вилата или ваканционното жилище, изборът на предложения удовлетворява различните предпочитания. Специалните летни пакетни предложения от Roca улесняват значително реновирането, преустройството или освежаването на санитарните помещения.

 

Roca предлага специални летни предложения за банята

 

Базово предложение - комплект смесителни батерии от колекция Victoria на Roca. Комплект Victoria 3 в 1 на цена от 279 лв. с ДДС е в удобна за транспорт кутия. Комплектът включва всички необходими смесители за банята: за умивалник, за вана и душ, както и душ слушалка и тръбно очакване.

 

Roca предлага специални летни предложения за банята

 

За повече простор в банята се налага тенденцията за вградени смесители - комплект с вграден смесител за душ от колекция Monodin на Roca, заедно с голяма душ пита, душ слушалка и всички необходими аксесоари за монтажа. Сега може да закупите на изключително изгодната цена от 499 лв. с ДДС.

 

Roca предлага специални летни предложения за банята

 

За тоалетната - специалното предложение на Roca включва комплект стенна тоалетна от колекция Nexo на Roca с тънка седалка и структура за вграждане с двустепен бутон. Пакетната цена е 499 лв. с ДДС. Дизайнът на колекция Nexo е на италианския дизайнер Антонио Було. Тънката седалка със забавено падане е новост и допълва изчистения модерен дизайн.

 

Roca предлага специални летни предложения за банята

 

Гаранция

 

Roca дава 5 години гаранция на смесителите и 10 години фабрична гаранция за санитарния порцелан, както и за структурите за вграждане. Смесителите Roca са с патентовани керамични глави, произведени във фабриките на компанията. Всички смесители Roca са с покритие EverShine®. Иновативната система за хромиране гарантира дълготрайността и блясъка на покритието и улеснява почистването. Технологията Softurn® осигурява комфорт при използване на ръкохватката и прецизен избор на силата и температурата на водния поток.

 

Повече изодни предложения от Roca

 

Всички специални предложения от Roca и пълната информация за продуктите са публикувани на сайта на компанията в интернет www.roca.bg.


 

   още от Новини
   още от Баня