Последен шанс да се включиш в томболата за страхотните награди на Roca!

18.07.2017 / 14:59 - citybuildhome.bg
  свежо  

Може да спечелиш уикенд за двама + 2 билета за мач на ФК Барселона.

 

Имате последен шанс да се включите в томболата за страхотните награди на Roca, като се регистрирате до неделя, 23 юли, в онлайн играта, организирана от най-големия производител за обзавеждане за баня в света!

 

Можеш да се насладиш на специален уикенд в Барселона, с приятел или любим човек, и да гледаш на живо един от най-добрите футболни отбори в Европа - Барселона, на емблатичния стадион Ноу Камп! И всичко това - подарък от компанията ROCA, чиято история започва точно преди 100 години именно от Каталунската столица, за да се превърне днес в марка-еталон за дизайна на пространството на банята и компания, която оперира на 5 континета и 170 пазара.

 

Последен шанс да се включиш в томболата за страхотните награди на Roca!

 

Как да спечелиш Голямата награда или някоя от останалите 100 награди, осигурени от Roca? Лесно е - отговори вярно на няколко въпроса, регистрирай се и участвай в томболата. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 24 юли в присъствието на нотариус и обявени на сайта на "Рока България" АД.

 

Голямата награда e уикенд за двама в Барселона + 2 билета за мач, което включва:

 

Пътуване със самолет за двама, 2 нощувки със закуски в двойна стая в хотел 4* в центъра на Барселона, трансфер летище-хотел-летище, медицинска застраховка, 2 билета за домакински футболен мач на ФК Барселона. Маршрутът на пътуването е София-Барселона-София. Началната дата на пътуването ще бъде между 1 и 30 октомври и ще бъде определена от "Рока България", след като стане известна програмата за домакинските мачове на ФК Барселона през сезон 2017/2018.

 

Последен шанс да се включиш в томболата за страхотните награди на Roca!

 

И още 100 награди:

 

- 3 броя смесители за умивалник Atlas

- 7 броя душ слушалки Sensum

- 45 тениски Roca

- 45 шапки Roca

 

Включи се в играта ТУК


 

   още от Новини
   още от Любопитно
   още от Баня