Полско качество за вашата баня от “Оливиа Трейдинг”

03.06.2019 / 12:20 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Фирмата е официален дистрибутор за България на стилни вани, душ-кабини, радиатори и лири.

 

Полско качество за вашата баня от “Оливиа Трейдинг”

 

Фирма „Оливиа Трейдинг" ООД е официален дистрибутор за България на доказани полски марки обзавеждане за баня, чиито продукти носят комфорт и топлина:

 

LUXRAD

 

Лидерът сред полските производители на лири за баня и декоративни радиатори съществува от 23 години. В производството се използват висококачествени материали и компоненти, а продуктите имат 6-годишна гаранция с възможност за удължаване до 8 години. От фабриката в Полша на 8 000 м2 с повече от 250 квалифицирани служители всеки ден излизат над 1 100 радиатора, които се продават в цяла Европа.

 

Създаване на продукти с най-високо качество в съответствие с модерния дизайн и ергономичната безопасност" е мотото на собствениците на фирмата Пжемъслав Мазур и Якуб Монкиевич. Зад марката стои екип от експерти - проектанти и конструктори, които, черпейки от собствения си всекидневен опит, създават по-функционални продукти - не само с функции за отопление, но и като важен елемент от интериора. Всяка година фирмата разширява асортимента си с оригинален дизайн, съобразен с тенденциите на пазара.

 

Полско качество за вашата баня от “Оливиа Трейдинг”

 

BESCO

 

Високо качество, обмислен дизайн, атрактивна цена - от 20 години всички решения на полската фирма за вани и душ кабини са основани на тези три принципа. Силата на BESCO е в знанието и опита, способността да разпознава нуждите на клиентите, както и в съвременните производствени технологии и материали с високо европейско качество, позволяващи създаването на уникални продукти.

 

Производствените процеси се основават на най-новите технологии: термоформоване, минерални отливки и санитарни композити. Използват се и специални покрития Besco BeSafe и Besco ProClean. Идеално профилираните форми на продуктите осигуряват комфорт, дават усещане за безопасност и сигурност, а аксесоарите са чудесно допълнение на привлекателна цена. Подходящата комбинация от опит, съвременни технологии за производство и висококачествени материали осигуряват надеждността на продуктите с 10-годишна гаранция.

 

Полско качество за вашата баня от “Оливиа Трейдинг”

 

Вижте всички продукти в сайта на „Оливиа Трейдинг" ООД.


 

   още от Новини
   още от Баня