Дом в полето

05.10.2020 / 13:40 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Интериорът е логично продължение на цялостната концепция за рационален и топъл минимализъм с умело вписани естетически акценти.

 

Новия си дом извън София Радина и Симеон Денкови определят като свой хубав портрет. "АТА АРХ" с ръководител арх. Атанас Динев, както и изпълнителят "АТА ПРО", са успели да придадат форма и съдържание на желанията и предпочитанията на инвеститорите. 

 

Дом в полето

 

Интериорът е логично продължение на цялостната концепция за рационален и топъл минимализъм с умело вписани естетически акценти. Водещи елементи са светлината, геометрията, спокойната почти графична гама, на чийто фон елегантно изпъкват фини детайли. В дневната се открояват креслата Womb на знаменития Ееро Сааринен - новаторски за средата на миналия век стол, с уникално огъната метална конструкция, в която върху меките възглавници тялото заема естественото си положение.   

 

Дом в полето

 

Дом в полето

 

"Авторът не трябва да се налага, а да се стреми да убеждава и възпитава по време на създаването на проекта и реализацията му. Близкото общуване и задълбоченото обсъждане с клиентите изгражда взаимно доверие и уважение и винаги води до удовлетворяващ резултат. Така и стопаните остават доволни и щастливи, с чувство на съавторство", казва арх. Атанас Динев.

 

Дом в полето

 

Източник: Аmbitio


 

   още от Новини
   още от Интериорни проекти